Kerem bey merhaba ,
Direksyon orjinalinden kaplamalı yani ek yeri olması gerekiyor . Orjinalinden öyle değilse kaplıyoruz fakat garanti veremem .
Yani zamanla köşesinden kalkması sıyrılması vs gibi unsurlara garanti vermem mümkün değil.
Çünkü tek parça direksyon üzerinden belli bir kısım kaplanıyor ama aynı yüzey devam ediyor.
Ücret : 100-TL teslimatta peşin
İşlem süresi : 3 iş günü
Malzeme : Üzerindeki Airbag ve elektronik düğmeler sökülmüş bir şekilde teslim alınıp kaplayip teslim ediyoruz .
Emrah bey merhaba;
Ben bu aralarda direksiyonumun derisini değiştireceğim.Direksiyonunda boyanmasını istediğim yeri ayrı bir şekide deri kaplatsam boyamada yada boyandıktan sonra bir sıkıntı olur mu?
Yani tek parça deri değil 3 parça deri şeklinde kaplatırsam?
Teşekkürler
Kerem Bey Selam ,
Orijinal olması için en güzel işlem şöyle olur .
Siz önce direksyonu kestiriyoyorsunuz ek yerlerinden içindeki metale kadar . sonra bize gönderirseniz kaplanacak kısımları ben kaplarım .
Yani deri kaplamadan önce kaplamak gerekiyor.
Kaplama işlemi bittikten sonra size gönderdikten sonra diğer kısımları deri kaplatın sonra kesilen ek yerleri deri ile kıvırınca maun ile deri ye geçen kısım orijinal olur .
En doğrusu bu şekilde . yani komple maun kaplama yapmayınca ek yerlerinin orijinal olması için böyle olması gerekiyor.
Emrah bey selam;
Şimdi aşağıda boyanmasını istediğim yeri dieksiyonun üst kısmını işaretledim.Anladığım kadarıyla ok işaretli yerler sınır kabul ederek oradan çıplak metale kadar kestireceğim.Başka herhangibir işlem yapmıyorum değil mi? Siz o kısmı boyadıktan sonra ben kırmızı yerleri deri kaplatacağım.Doğru mu anladım?
.
Evet kerem Bey Resimdeki gösterdiğiniz gibi.
Bu hususta kesme işlemini de bize bırakın çünkü kesmenin kalınlığını ayarlayamayabilirsiniz. Çok aralık olursa güzel olmaz.
Var olan deriyi söktürdükten sonra bize gönderin.
Biz kaplamayı yaptıktan sonra kaplanmamış kısımları deri kaplatabilirsiniz.
Lakin benim verdiğim fiyat tam parça Direksyonun üzerinin ek yeri bantlanıp kaplanması içindi .
Deri yi sökerseniz fiyat değişiyor. Yani burada direksyon üzerinde çalışılması gerekiyor.
Yani benim verdiğim 100 TL fiyat sadece varolan direksyon üzerine ek yerlerini bantlayıp kaplama şeklindeydi .
Bu şekilde benim fiyatım : 300 TL işlem süresi 3 gün
Veya direksyonu hiç dokunmadan bize gönderirseniz : 750 TL anahtar teslim maun kaplanmış ve deri kaplanmış şekilde. İşlem süresi 1 hafta .
Anlatabildim umarım

desensan