Göçükte umutlar tükeniyor

26 madencimizin ALLAH ın rahmetine kavuştuğunu biraz önce radyoda dinledim, mekanları cennet olur ihşallah, sonuçta bu insanlar yerin 540 metre altında ALLAH rızası için aileleriine ekmek götürmek için çalışıyorlardı, içerde ulaşılamayan diğer madencilerimiz içinde MERHAMETLİLERİN EN MERHAMETLİSİNİN merhametini bekliyoruz, mucize de olsa onlar ihşallah sevdiklerine kavuşur.

allah mekanlarını cennet yapsın. ailelerine sabır versin. kalan kişiler de inşallah bir mucize olur.

çok üzüldüm şimdi bu habere, yazık ya 3 kuruş ekmek parası için kaç insanımız canından oldu allah rahmet eylesin yakınlarına sabır versin :(

Moderatör tarafında düzenlendi:
Allah rahmet eylesin.....

Kötü br sabah oldu.
Başımız sağolsun :(

28 işçinin karbonmonoksit gazından zehirlendiği belirlendi kalan 2 işçiye ulaşılmaya çalışılıyor 540 metre derinlikten arkadaşları tarafından taşınarak çıkarılmış emin olun tüm zonguldaklılar şu anda çok üzgünnnn tam bir matem havası varr
şehit madencilere allahtan rahmet diliyorummmm geride kalanlara allahım sabır versin çok zor bir durum

Madencilik zor meslek ama insanlarımızın kaderi ölümmüş gibi açıklamalar yürek dağlayıcı;insan 1.5 milyon dolarlık villalarda oturunca demek ki böyle ahkam kesiyor.Bu gelişmiş ülkelerde çalışanların kaderi olmuyorda fakir ülkelerin kaderi oluyor anlıyamıyorum.Bilimsellikten uzak yaklaşımlar toplumda kaderciliği arttırıyor yazık oluyor güzel ülkemizin insanlarına ayrıca küreselleşme adı altında vahşi dağ kanunları çercevesinde gerçekleştirilen ÖZELLEŞTİRMELERE de dikkat çekmek istiyorum.Kabemiz haline çevrilen ABD de bankaların son krizlerde devletleştirildiğini de unutmayalım.Bizim yöneticilerin anlayışı çağdışı ....

Madencilik zor meslek ama insanlarımızın kaderi ölümmüş gibi açıklamalar yürek dağlayıcı;insan 1.5 milyon dolarlık villalarda oturunca demek ki böyle ahkam kesiyor.Bu gelişmiş ülkelerde çalışanların kaderi olmuyorda fakir ülkelerin kaderi oluyor anlıyamıyorum.Bilimsellikten uzak yaklaşımlar toplumda kaderciliği arttırıyor yazık oluyor güzel ülkemizin insanlarına ayrıca küreselleşme adı altında vahşi dağ kanunları çercevesinde gerçekleştirilen ÖZELLEŞTİRMELERE de dikkat çekmek istiyorum.Kabemiz haline çevrilen ABD de bankaların son krizlerde devletleştirildiğini de unutmayalım.Bizim yöneticilerin anlayışı çağdışı ....
:alkis:

ZONGULDAK HALKI BU TÜR KAZALARA ALIŞIK GİBİ AÇIKLAMALAR BURDAKİ İNSANLARI EN ÇOK ÜZEN SÖYLEMLERDEN BİRİDİR

allah rahmet eylesin

Bu ülkede aslında tesadüfen yaşıyoruz. Teğet geçen kriz değil insanların yaşam hakkı. Daha geçenlerde bir benzeri oldu. Hani sert tedbirler alınacaktı, o günden bugüne hiç bir şeyin değişmediği ortada. Bakan bey madenin başında demeç veriyor ama dedikleri halen aynı. Kanun, yönetmelik çıkarmak marifet değildir, marifet denetlemektir, uygulamaktır.

Geri