Gitti Ehliyet...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan GeNcO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
geçmiş olsun, sen kendine ders çıkardıysan gerisini boşver..

2 birayı lafın gelişi söyledin sanırım, çünkü 2 bira en fazla 0.50 promil çıkar diye biliyorum

yok gerçekten 2 bira içtim ve çevirmeden yaklaşık 2 saat önce içmiştim bende hiçbir etkisi kalmadı ama bi üfleyince 1.73 felan çıkınca bende şaşırdım polisede söyledim içmedim demiyorum fakat sınırı bildiğim için bende daha fazlasını içmedim dedim oda bana öyle bişey olmaz 1 birada çarpılanda olur 10 birada ayakta olanda olur dedi bünye meselesi dedi onada hak vermek lazım fakat ehliyet kitaplarında neden alkol yasaklarında 2bira veya 1duble rakı veya 1bardak viski yazıyor onu anlamıs değilim :S

birader geçmiş olsun, üzülme alırsın geri ehliyetini, bencede 2 biranın bedeli bu olmamalıydı, ama yeni düzenlemeyle hapis cezasıda geliyo diye duydum, bu gidişle işimiz yaş,,, ama unutma seçim süreci yaklaşıyo en olmadık yerde radar ve uygulama yapan ekipler görmek sıradan, hazineye para lazım dimi ama.:)

aynen ceza sınırını dolduramayan bize çatıyor bence...

gecmış olsun alkollu dıreksıyona kım cıkarsa cıksın ısterse akrabam cıksın atsınlar ıcerı umrumda olmaz bakmam bıle herkes can taşıyo bırnın basına senın yuzunden veya bı baskasının yuzunden bırsey gelse nasıl vercen sana bı olay antıyım madem konu acıldı gecen hafta iş yerı servısı bızım fabrıka ıscılerını tasırken gece yan yoldan gelen arac ana yoldan gıden servıse yandan carptı ıcınde ınsanlar vardı kımısının kafa göz yarıldı aractan kendılerını zor cıkarmıslar vuran eleman alkollu cıktı allah korudu adamları yanı
allah korumuş bı ehlıyetle gıtmesıyle kalmışsın bence bu sana ders olmuştur kusura bakma bıraz agır konuştum ama yaptıgın ıyı bırsey degıl savunulcak yanı yok tekrar gecmış olsun kardesım

yok abi haklısın kendimi savunma değil tabiki alkolu veya alkollu araç kullanmayı desteklemiyorum fakat benim anlamadığım BU GÖREVİNİ DÜZGÜN YAPAN POLİSLER BANA KARŞI BÜTÜN MADDELERİ EZBERE SÖYLERLER FAKAT YANIMIZDAN ŞEHİR İÇİNDE EN AZ 130-140 YAPAN ARAÇ GEÇERKEN PLAKASININ TANIDIK OLDUĞUNU GÖRÜPTE BIRAKAN POLİSLER NEDEN BANA HEP DENK GELİR ! o kısmını anlayamıyorum burak abi :)

geçmiş olsun

ama faturasını polise seçime devlete hükümete çıkarmayın. kanun belli, mantığın söylediğini sen de destekliyosun.

içince taksi tutmak çok daha ekonomik ve sağlıklı ;)

geçmiş olsun.
1 adet 500 cc'lik bira bile 86 promil mi ediyormuş yani?

o cihazda bir gariplik var gibime geldi...

bence de seçimlere özel kalibrasyon yapmışlar herhalde :)

veya bunca zaman kandırıldık 2 bira ancak 50 promil eder deniyordu...

Geçmiş olsun dersini fazlası ile almışsın öenmli olan ders almayı bilmek bir daha yapmamak

ya tamam yanlış fakat bence 2 biranın bedeli bukadar olmamalı :(
valla sen ucuz yırtmışsın 2 birayla başımdan geçen kazadan sonra düşünüyorumda keşke benide köşede çevirselermiş...:(

kardeşim bu yaz araba yok desene :)

Geri