Geyikli Vodafone'da ayrıntıya dikkat

alt satırdaki söz bana ise teessüf ederim hiç öyle bir niyetim yoktu. O kadar çok olay yaşanıyorki; herhangi bir şey alırken elinize tutuşturulan sözleşmelerin altında ufacık harflerle yazılmış maddeler, ekranlarda satılan ürünlerin detayları hakkında ekranın altından jet hızıyla geçen açıklamalar, garanti şartnamelerinde bahsedilmeyen ve ürünü direkt garanti dışı bırakan şartlar....

yoksa herhangi bir şeyi karalama alışkanlığım yoktur...

kesinlikle sana değil .... bu şüpheli yaklaşımlar genelde hepimizde var. fakat bizi bu noktaya getirenler utansın. toplum olarak hiç kimseye güvenimiz kalmadı.

ben de hem vodafone hem de avea war.açıkçası her türlü aveayı tek geçerim.vodafone'u mecbur elde tutuyorum...

BAHADIIIIIIIIIIIRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
(Neutral)

Geyikler Geldi, Kap Foto Makinasını :D:D:D:D:D

:D:D:D:D::D:D:D

harbı her seyredısımde merak ettıgım sey bu geyık candır geyıgı neyın nesı bılen varsa acıklasın yaaa geyık candırrrrr:D:D:D:D:ne gıcık sey buu

abuk bi saatte yollamasa kullanılır ama yok bekledi kaçtı falan gıcık

anı yaşa:):):)

bırak geyiği

turkcellde artık esek oynatr reklamında :D:D:D

Neyse arkadaşlar, sonuç olarak geyik candır. :)

o kadar reklamını seyrettim dilime dolanmadı bu başlığa girdikten sonra ağzımdan düşmüyo istemsiz olarak sağda solda geyik candır geyik candır diyorum :kop: :kop: :kop:

turkcellde artık esek oynatr reklamında :D:D:D
Eşşek Candır... =))) At eşşek bişiler oynatsın artık ya en azından her yöne bedava msj olayına girse ne güzel olur.Sırf msj muhabbetine iki tel taşıyorum avea için..

Geri