GERİ VİTES BENİ ÇILDIRTACAK

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EmreCan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

EmreCan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar herkeze merhaba geri vitese bazen geçmiyor sinir oluyorum 1 ve 2 vitese takıyorum sonra tekrar geri vitese takıyorum geçiyor neden böyle bir sorun var anlamadım birde 1 den 2 taktığımdan zorlanıyormuşum gibime geliyor sizlerdede öylemi oluyor araba 1.3 2800kmde

Ynt: GERİ VİTES BENİ ÇILDIRTACAK

aynı durum bendede mevcut . sanırım buda kronık sorunu astraların  madd

Aynısı bendede geçerli, ya çayırdıyor ya 3-4 sn bekleyeceksin ama düzeltmenin bir yolu olsa iyi olacak.

özellikle geri vitese atarken çartlama insanın canını sıkıyor ama ben geri vitese atmadan 1 vitese atıyorum sonra yumuşak ve yavaşca geri vitese geçirince çartlama falan olmuyor.bilmem hatırlayanınız varmı eski doğan şahinlerde böyleydi geri vitese atmak için önce 1 sonra geri vites neyapalım eskiye dönüş başladı.

3 e takın sonra geri vitese takın. Bu şekilde idare ediyorum ben.
Alıştım artık otomatikman 3 e takıp öyle geri vitese takıyorum refleks oldu :)

Evet önce üçe takıp sonra geriye takmak iyi bir çözümdür.Ancak servislerde vitese ayar verilerekte hallediliyor diye duymuştum.

Vitesle ilgili bir problem yaşamıyorum, geçmediği de olmadı, ses çıkarttığı da. Makyajlı edition 13000 km.

aracı tamamen durdurmadan çok az hareket etse bile cartlama yapmasına bende deliyorum, ayrıca aynı şekilde bazen geriye girmemesi bende de oluyor.

EmreCan link' Alıntı:
Arkadaşlar herkeze merhaba geri vitese bazen geçmiyor sinir oluyorum 1 ve 2 vitese takıyorum sonra tekrar geri vitese takıyorum geçiyor neden böyle bir sorun var anlamadım birde 1 den 2 taktığımdan zorlanıyormuşum gibime geliyor sizlerdede öylemi oluyor araba 1.3 2800kmde

benimde önceki astra j'mde bu sorun vardı fakat model yeniledikten sonra 2013 modelde bu sorunla hiç karşılaşmadım. geri vites çok rahat geçiyor gırçlamaması için devirin düşmesini beklemeye gerek yok şimdikinde direk yağ gibi geçiyor.bence makyajlı kasalarda şanzımanda ufak tefek oynamalar var.

Mandalla ilgili günecelleme vardı. Benim parça geldi ama hala servise gidemedim. Mandal güncellemesi ile alakası var mı bilmiyorum ama ben de sorun yaşamadım şimdiye kadar.

Geri