Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar aracım 2012 opel astra navi 600 mevcut geri görüş kamerası siyah beyaz gösteriyo burdaki servise götürdüm herşey gibi onuda bilmiyolarmış acaba orjinalimi böyle yoksa sorunmu var
Est. usta değilim meraklıyız o kadar diğer arkadaşlar gibi Orjinal GM ürünlerde inanınki ne desem yanlış olur bence hiç oynamayın çünkü IR CUT FILTER olabilir bu sayede gece net görüntü veriyor olabilir. Benim önerim orjinal kamerayı kullanmaya devam edin.
Arkadaşlar konuyu hortlatmış gibi olacağım ama merakımdan soruyorum. Sorduğum ustalar hep olumsuz cevap verdi. Navi600 double ekran var aracımda ama geri görüş kamerası yok. Navi600 e geri görüş kamerası takılıyor mu acaba?
Burda paylaşmak uygun kaçar mı bilmiyorum ama müsait olduğunuz da linkini en azından özelden yollayabilir misiniz. Geri görüşü navi600 ile entegre olarak kurabilirsek çok güzel olacak [emoji120]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi