General Mobile Discovery Alayım mı Kullananlar?

Esime aldik cok memnunuz.

Nexus4 ile GM arasında kalmistim o fiyat bandinda alinacak en iyi telefon çevrede kullananlar var gayet guzel

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben 16 GB olanını kullanıyorum, fiyatına göre gayet kaliteli bir telefon.
Tavsiye ederim.

4 aydır kullanıyorum hiç problem yaşamadım.Gayet akıcı stabil. Ekranıda IPS HD. ve 312 ppi . Ekranı sharp üretiyor, gerçekten bir çok telefondan daha iyi iphone 5s in ppi değerine çok yakın.Camda gorilla glass. Sadece yan taraflar ve telefonun arka kapağının dandik malzeme olduğunu söyleyebilirim . Onun dışında internet oyun uyguluma vs her türlü akıyor.Şu ana kadar hiç kasma problemi vs yaşamadım :D

Bir kere de telefonu masadan parke zemine düşürdüm.Önceden bu telefon düşerse çöpe gider diyordum :D düştükten sonra Çizik vs donma kırılma da olmadı. Korktuğum kadar kalitesiz bir ürün olmadığını söyleyebilirim.Gayet kaliteli..

usta dırekt al derım s3 bazında bı telefon arkdsım 3 ay once 4 tane aldı abısıne anne babasına hıcte sorun yaşamadı cokta memnun fıyatıda cok ıyı..

bir ay kadar önce bende alacaktım bu telefondan. araştırmaların sonucunda almaktan vazgeçtim.sebeplerini söyliyeyim siz karar verin.
1- batarya sıkıntısı yaşıyan çok kullanıcı var. şarj %40 lardayken birden bitiyor.
2-ekranı ıps olmayan seriler var.birkısmı normal lcd ile gelmiş ve ıps diye satılmış
3-en büyük problemi şarj soketi arızası. bu arızayı yaşamayan telefonu çok dikkatli kullanan,önceki telefonunun şarj aletini kullanan kişilerdir sadece. telefonun kendi kutusunda gelen şarj kablosu sokete zor giriyor ve içerideki soket anakart bağlantı lehimlerini kopartıyor. bu arıza kullanıcı hatası olup, 50 yada 100 tl onarım ücreti ile onarılıyor. discovery 2 nin tanıtım videosunda genel müdüre yöneltilen sorulardan biriside ikinci discovery de şarj sıkıntısı olacakmıydı sorusuydu müdür önceki telefonın soketleri iki ayaklı olduğundan bazı kullanıcılar soketi zorlayıp kırıyorlar ama 2. telefonun soketleri 5 ayaklı olduğundan (samsunglarda olduğu gibi) bu modelde sıkıntı çıkmayacaktır dedi. yani kendileri de kabul ediyorlar sıkıntılı olduğunu.
4- telefonun ekranının ortasında bir süre sonra sarı leke oluşuyor. bu garantiden ekran değişimi ile halledeliyor fakat değiştirenlerde de yine oluyor.(kullanıcıların söylediklerine göre) telefonun arka kapağı çok ince olduğundan elde ve cepteki ezilmelerden dolayı kapak teli koruyamıyor, batarya ekranın arkasından baskı yapınca bu lekeler ortaya çıkıyor.
5- 4gb ile 16 gb arasında hiçbir fark yok. iki modelin de program yükleyebileceğiniz hafızası 2 gb. geri kalanı film video resim müzik için kullanılacak kısım. uygulama yükleme kısmı büyütülmediği için 16 gb lık modelini almanıza gerek yok.

telefon internet performansı olarak s3 den daha seri ve akıcı bir telefon ama malzeme kalitesindeki sıkıntılar can sıkabilir haberiniz olsun.

ben bu sebeplerden dolayı almadım. donamın olarak güzel diye 690 tl verip birde üzerine 50 yada 100 tl soket tamiri parası verince zaten telefon s3 yada s4 mini fiyatını buluyor. kaldı ki arıza bikaç defa tekrarlarsa bi tel parasıda tamir için harcanır.
başka hangi telefonu alabilirim derken huawei ascend mate gözüme ilişti. hepsiburadada 890 tl idi ben alırken. 75 tl para puan+telefon yanında hediye gelen 110 tl lik kılıf+ 15 tl lik ekran koruyucu derken telefon 690 a gelmiş oldu:)
bu telefonu bulabilirseniz bunu alın kesinlikle tavsiye ederim. discovery alsaydım 690tl + kılıf 40tl + ekran koruyucu 15tl derken tel 750 ye gelecek birde muhtemel soket arızasında 800 tl ödemiş olacaktım.
huawei ascend mate de 4 çekirdek, 2 gb ram, 6.1 inç ekran, 42 mb internet hızı gibi özellikler var yani s4 özelliklerinde bir cihaz.
telefonda oyun oynamam ama denemek için google playin en ağır oyunlarından real racing 3 ü yükledim. benim telefonum rahatlıkla oynatırken oyunun yorumlarında genaral mobile kullanıcıları oynayamadıklarından dert yanıyorlardı. oyunda oynarım diyorsanız genaral mobile a hiç bulaşmayın.

Son düzenleme:
2,5 ay sonra eşimin doğum günü. Bayan için ideal bir telefon olduğunu düşünerek ben de kendisine bundan hediye alacağım. Ayrıca yorumlarınız için teşekkürler.

Yorumlarınız için teşekkürler dün gece aldım telefonu almadan önce 10 civarında telefoncu gezdim telefonun piyasası 720 ile 790 lira arasında değişmeye başlamış fırsatçılığın bu kadarı dedim sözleştiğim yere gidip aldım telefonu gerçekten çok hızlı telefon tek sevmediğim bi home butonu olaydı iyidi :) şarjını tam doldurdum umarım o kronik sorunlardan birine denk gelmemde sıkıntı yaşamam ilk androitim son androitim olmaz :)

Yorumlarınız için teşekkürler dün gece aldım telefonu almadan önce 10 civarında telefoncu gezdim telefonun piyasası 720 ile 790 lira arasında değişmeye başlamış fırsatçılığın bu kadarı dedim sözleştiğim yere gidip aldım telefonu gerçekten çok hızlı telefon tek sevmediğim bi home butonu olaydı iyidi :) şarjını tam doldurdum umarım o kronik sorunlardan birine denk gelmemde sıkıntı yaşamam ilk androitim son androitim olmaz :)
kardeşim merhaba babam a aldık kullanıyor evet bazı ufak tefek yazılım sorunu oldu guncelledık duzeldı hıc bır sorun yok cok akıcı telefon ınternet kapalı olursa 3 gun şarj gıdıyor babam ınternetı kurcalarsa wıfı den 2 gun gıdıyor genç bırısı olsa kullansa tam 1 gun gıder hıc tereddüt etme bence 10 tane uygulama acıyorum kasmıyor s3 acıyorum kasıyor s4 kafa tutuyor bu fıyata alınabilecek cok güzel telefon tavsıye ederım :D

eski bir ios kullanıcısı olarak simgelerin şekkileri hariç herşeyini beğendim telefonun. onuda bir tema yükleyim halledeyim dedim ne yaptıysam başaramadım :) indirdim telefona attım bilgisayardan görmedi marketten indirdim birtane çokta güzel oldu ooo dedim süper dedim oda nesi her yere reklam sıkıştırmışlar sildim geri ya ben bu android konusunda biraz cahilim acaba bana sorunsuz bir ios temasını nasıl yükleyeceğim konusunda yardımcı olabilecek biri varmı. ios temesı yükleyeceksen niye android aldın dediğinizi duyar gibiyim param yoktu birde o paraya bu performans yoktu kredi kartımda limit yoktu :) tek isteğim kaldı bu cihazdan ios teması

https://www.dropbox.com/sh/virpynylh8ilyec/XCluon34w3

bunu buldum ama bir türlü kurmayı başaramadım en güzeli sanırım buydu bulduklarım içinde.

Geri