Gene hırsız gene ben:(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan zafzaf00
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
geçmiş olsun.
bu iş biraz da şanş işi.
pisikopatın biri benim eski evin önündeki bütün araçların(6-7 tane) lastiklerini kesmişti.Bir benim araca dokunmamıştı.
Herkes bana tuhaf bakmıştı.
Sevinsem mi üzülsem mi, şaşırmıştım.

geçmiş olsun

Gecmiş olsun şerefsiz çok adi herifler bielime gecer insallah bir birgün.

Çok geçmiş olsun, üzüldüm valla özelikle yeni bir araba almışken olmazki.

Kriz teyet geçmiyor nedense her geçen gün artıyor olaylar.

Araç gösterişli olunca tabi ister istemez dikkat çekiyor. Alarm taktırmak lazım araçta hiç bir şey bulunmasada en azından caydırıcı bir unsur hırsız için.

Bende en kısa zamanda alarm taktırmak istiyorum piyasada 50-60 tl gibi alarmlar var ancak bana hiç güven vermiyor alırsam iyi bir şey alacağım o yüzden maddi durumu biraz düzeltince alayım diyorum.

Bende yeni kabin bas amfi taktırdım ilk işim kaskoya işletmek oldu. Allah korusun ne olur ne olmaz.

zafer abi çok geçmiş olsun sen gel bizim bayrampaşaya taşın bizim mahalleye koy arabayı korkma bizim mahallede bi komşumuz var necati abi adam sabaha kadar ayakta uyumuyor emekli gece sabaha kadar 20dk yarım saat arayla balkona çıkıyor elinde koca bi projektör yakıyor şöyle bi mahalleyi tarıyor.dersinki askeri kamp sabaha kadar ayakta ondan sonra yatıyor öğlene kadar .benim arabanın camının kırıldığı gunde necati abi misafirlikte kalmış onun için ilker ilgilenemedim kusura bakma dedi saolsun

çok geçmiş olsun umarım bu son olur.

zafer abi çok geçmiş olsun sen gel bizim bayrampaşaya taşın bizim mahalleye koy arabayı korkma bizim mahallede bi komşumuz var necati abi adam sabaha kadar ayakta uyumuyor emekli gece sabaha kadar 20dk yarım saat arayla balkona çıkıyor elinde koca bi projektör yakıyor şöyle bi mahalleyi tarıyor.dersinki askeri kamp sabaha kadar ayakta ondan sonra yatıyor öğlene kadar .benim arabanın camının kırıldığı gunde necati abi misafirlikte kalmış onun için ilker ilgilenemedim kusura bakma dedi saolsun

İlahi İlker sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün emi. Necati abi askeri kamp ha:) kısmet bakalım. komşu oluruz belki:)
Valla ben çocukken bekçiler vardı ne güzeldi...

Geri