Gene hırsız gene ben:(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan zafzaf00
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
taşın derim

geçmiş olsun.

Geçmiş Olsun,

gecmiş olsun. komsuların araclarınada zarar veriliyomu yoksa kurban sadece sen mi oluyosun. bence bukadarı hırsızlık olamaz....

geçmiş olsun zafer benimde başıma geldi aynı olay bir kere sadece araçta çalınacak birşey varmı diye kırıyorlar kelebek camı.her aldığım arabaya alarm takrtırırım muhakkak..

sana çok yakın 15 yıldır alarm müzik tesisat işiyle uğraşan bir kardeşim var..bakırköy osmaniye VW Tamas ın yan sokağındaki yokuşu 50 m çıkınca hemen sağda adımı söylersen çok yardımcı olur..

cenmax 922 modeli hem fiyat açısından uygun hemde ek kumanda gerekmeden aracın kumandasıyla kontrol edilebiliyor

Hırsızı eksik olmayan mahallede oturuyoruz bizde ben istemesemde sıfır araca peder acımadı taktırdı cenmax 922 modeli kesinlikle sıkıntı yaratmıyor kumandaya uyumlu. Aytekin abinin önerisini bir düşün..

ne bu şanssızlık sizdeki geçmiş olsun gerçekten.

Geçmiş olsun abi

geçmiş olsun.. arabanın görüntüsünden dolayı olmuş büyük ihtimal..

sağolun arkadaşlar. taşınma işini bende düşünüyorum ciddi ciddi. zaten eşimde bayrampaşa civarı atama isteyecek. bakalım kısmet. Neyse bu sefer karakolla polisle uğraşmadım araç içinden bişey almamışlar.teyp falan sağlam duruyo. sadece kelebeği kıırp arka koltıuğu yatırıp bagaja bakmışlar. alarm taktıracağım cenmax 922 200 civarı cyclon yada desi daha makul gibi. kamera falan hikaye zamanında çantam çalındı adam kamerada kabak gibi belli idi polis hiçbirşey yapmadı. kasko olsun yeter...ha kamerada tanıdık biri çıkar etraftan o zaman polise de gerek kalmaz aramızda hallederiz...

Geri