Gene hırsız gene ben:(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan zafzaf00
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

zafzaf00

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
offf arkadaşlar nedir bu başıma gelenler yaaa:(
eşime aldığımız c3 10 gündür kapıda yatıyordu. bu gün direksiyon dersi için çıkalım dedim bi baktım arabanın sağ arka kelebeği kırıp arka koltuğu yatırıp bagaja bakmışlar. bişii yoktu zaten öylece gitmişler...
alarm işini bu kadar salladık artık şart. 1 arabamı temmuzda çalmışlardı. öbür opele gene 3 ay falan önce teybi parçalamışlardı yan camı kırıp. bunda da böyle oldu. mahallede düşmanım falan da yokki. tesadüfmüdür anlamadım. valla gece görüş kamera koyup gözeteceğim artık. arabayı dışardan cafcaflı görip bagajda kolon falan var sandılar herhalde...
neyse camı hasarsızlık kapsamında bugün taktırdım ama ctesi zehir oldu:(
alarm bakıyorum şimdi. sizde ihmal etmeyin arkadaşlar...
kasko şart....

yanı zafer abı ne soyleyım bılmıyorum ...

gecmıs olsun abı

geçmiş olsun

geçmiş olsun

çok çok geçmiş olsun..! bende alarm meselesini erteliyorum hep. ne marka alarm taktırmayı düşünüyon. bana da tavsiyede bulunmuş olursun. tekrardan çok çok geçmiş olsun..!

abi haklisin ben gurbetciyim gecensene izine geldik ankarada ailem iki gün gecmedi sabah annem aglayarak geldi cami kirmislar ama icerde bisey yoktu adii herif camlari hep denemis uclarinda catlaklar var arka cami kirmis camdan girmis coluk cocuk isi ama dedigin gibi birkac günü zehir ettiler adiler

geçmiş olsun zafer benimde başıma geldi aynı olay bir kere sadece araçta çalınacak birşey varmı diye kırıyorlar kelebek camı.her aldığım arabaya alarm takrtırırım muhakkak..

sana çok yakın 15 yıldır alarm müzik tesisat işiyle uğraşan bir kardeşim var..bakırköy osmaniye VW Tamas ın yan sokağındaki yokuşu 50 m çıkınca hemen sağda adımı söylersen çok yardımcı olur..

cenmax 922 modeli hem fiyat açısından uygun hemde ek kumanda gerekmeden aracın kumandasıyla kontrol edilebiliyor

abi corsa sı calınan sendin sanırım demi ya vala ne diyim geçmiş olsun yaa:S

abicim bu terslikler neden seni buluyor anlamıyorum ki?
gecmiş olsun..

gecmiş olsun şansizlık ustunde bırakmıyor abı :(

Geri