Gelen Sesler

madtiqer13

Kayıtlı Kullanıcı
34-İstanbul
Arkadaşlar bir araç aldım aldığıma pişman oldum ya :( sorunlar ardı ardına geliyor biryeri yapıyorum diğer yer bozuluyor anlamadım gitti ya şimdi de hafif çukurlu yollardan geçerken sanki koltuğun altından gacır gucur sesler geliyor sebeb nedir sizce?:(:(:(

koltukların zamanla metal iskelesinde kopmalar olabiliyor bunları döşemeciler kaynakla hallediyor..

koltukların zamanla metal iskelesinde kopmalar olabiliyor bunları döşemeciler kaynakla hallediyor..

Aynen, saç kırılmıştır, koltuğu söküp, döşemeyi söküp, saçı kaynaklattırmanız gerekmekte. Bence duymamazlıktan gelin, ben yaptırdım, 2 sene sonra gene kırıldı. Bel desteğini tamir etmek daha da zor.

çok önemsiz şeyler de ses yapabiliyor. benim arka koltuklardan bir yerlerden ses geliyordu. koltuğun altına bir baktım emniyet kemeri zımbırtılarını saca değecek şekilde koymuşlar, onları bir güzel keçenin üzerine serdim, ikisini de çıkarttım arkada oturanlar bağlayabilsinler diye, ses mes kalmadı. bir de torpido gözüne halı kaydırmaz döşedim fısır fısır. ön göğüsteki parçayı da söküp altına yumuşak bir parça yerleştirdim o da tamam. şimdi tek ses arka camın üstündeki fren lambasının plastiğinden geliyor onu da nasıl yaparım bilemiyorum.

Geri