Gece Yarısı Krnı Acıkanlar :D

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haydut25
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum gerçekten vahimmiş :).

Durum gerçekten vahimmiş :).

Aaaah ah az önce de dedim ya, aş eren kadınların ne çektiğini anlar durumdayım şu anda :D Bundan sonra evde son 2 dilim kaldığında direk yeni bir tepsi pişirtmezmiyim acaba :D

Sabah evden çıkar çıkmaz ilk işim malzemeyi almak oldu anneciğiminellerina sağlık yapmış sıcak sıcak göndermiş attım hemen 2 dilim yarasın :D

Valla ne diyeyim 3 yıl Ankarada yaşamış biri olarak gece yarısı açık yer bulmak çok zordu. İstanbul bu yönden daha şanslı artık saat fark etmeden geceleri istediğimi yiyebiliyorum. :)

Valla ne diyeyim 3 yıl Ankarada yaşamış biri olarak gece yarısı açık yer bulmak çok zordu. İstanbul bu yönden daha şanslı artık saat fark etmeden geceleri istediğimi yiyebiliyorum. :)

Ben bulamadım valla :D Savaş bey diyo burada börekçiler açık, bizim burada börek satan yerler ya kapalı ya kıymalı börek yok yada şu milföy hamurundan yapılan içinde taneyle kıyma olan dandik böreklerden var.O anda ara mahalle kır pidecisi bile olsa kedi eti at eti demez alırdım :D

Ben Kıbrıs'ta askerken birliğimde bulunan fırında, tam gece yarısı poğaça çıkardı. Gündüzden kavun, karpuzu alır, soğutur hazırlardık. En az 4-5 arkadaş 2 tepsi alırdık.
Hergün böyle olunca bir ara 90 kiloya çıkmıştım. Şöyle kıyaslayalım. Şu an 68 kiloyum :p

Kemal bey aklıma böreği düşürdün, ben de bir ara Ankara'ya su böreği siparişi vereyim bari.

Ama sizinki özel sipariş :D Benim ki anne böreği :D
Annem hem yanımda kalmıyor hem de birazcık yaşlandı, sağolsun zamanında çok böreğini ve mantısını yedim ama artık dinlenmek onun da hakkı.

Geri