Gece Yarısı Krnı Acıkanlar :D

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haydut25
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Annem hem yanımda kalmıyor hem de birazcık yaşlandı, sağolsun zamanında çok böreğini ve mantısını yedim ama artık dinlenmek onun da hakkı.

Öyle deme.Ben gencim ama ailenin en ufağıyım benim annemde yaşlı.Emin ol, bir insan oturduğu yerde daha çabuk çöküyor.Annemi yürüyüşe götürüyorum bazen evde işleri yaparken müdahele etmiyorum ama gizlice takip ediyorum falan.Emin ol onlar insanı ayakta tutuyor.Ama asla yorucu işe izin vermiyorum tabi.Ama tabi her zaman başımın tacı.Onun çin istanbulu bile yakarım.

Biz birbirimize düşkünüz ama kardeşim öğretmen, çocukları da ufak olduğu için şu an onunla kalıyor. Babamın vefatından sonra çok çöktü, bizler gözünün içine bakıyoruz ama ne yazık ki zamanı durduramıyoruz :(. Şu an telefon açıp mantı yap geliyoruz desek bir yıllık mantı yapar, zamanında anadolu kadını olarak çok çalıştı, çok ezildi, biz artık dinlensin rahat etsin, oturduğu yerden o istesin biz yapalım istiyoruz.

Biz birbirimize düşkünüz ama kardeşim öğretmen, çocukları da ufak olduğu için şu an onunla kalıyor. Babamın vefatından sonra çok çöktü, bizler gözünün içine bakıyoruz ama ne yazık ki zamanı durduramıyoruz :(. Şu an telefon açıp mantı yap geliyoruz desek bir yıllık mantı yapar, zamanında anadolu kadını olarak çok çalıştı, çok ezildi, biz artık dinlensin rahat etsin, oturduğu yerden o istesin biz yapalım istiyoruz.

Tabiki hep aynı şeyi istiyoruz.Ama bir şekilde hayatını idame ettirmesi gereken faaliyetler var, özellikle doktor da benim düşüncelerime destek verdi.Yorucu iş olmadıktan sonra bazı ev işlerini yapmasında sorun yok aksine faydası olur vucudun ve dolaşım sistemlerinin sağlığı bakımından dedi.Sonuçta bu yaştan sonra spor salonuna gönderemeyeceğimize göre :)

Gece karnı acıkandan elleri öpülesi annelere gelen konu, herkesin içinde ayrı bir özlem var.
Allah başımızdan eksik etmesin onları.

Gece karnı acıkandan elleri öpülesi annelere gelen konu, herkesin içinde ayrı bir özlem var.
Allah başımızdan eksik etmesin onları.

Ama konu anne böeğinden açıldı dikatini çkerim :DBir de adı üzerinde af lafı açıyor daha ne olsun :D Mesut Yar da bile böyle reyting yok :D

Geri