gaz pedali

starterbox

Kayıtlı Kullanıcı
Yurtdışı
selam kardesler epeydir giremiyorum nete hastaydim alerji falan astim olmusum simdide neyse epeydir yoktumya onun icin ardi ardina iki konu acma hakki verdim kendime müsadenizle

simdi benim gaz pedali ayarlanabilir dendi ve alirken arabayi dedikleri gibi ayarladilar her sey güzel ama saniyorum gaz pedali cok asagida
ve gaz verebilmek icin yere sadece 3 santim uzaklikta son gaz 160 yapiyor
ben bu pedali yukari kaldirabilirmiyim bir kac tamirciye dedim adamlar sanki isin yokmu kardesim dercesine salliyorlar ben kendim yaparim saniyorum ama fikir verecek arkadaslar vardir selamlar

öncelıkle geçmiş olsun.motor numaranı verırsen daha ıyı yardımcı olurum

abi vallaha ydh miydi neydi yahu 2.0 dti 2003 model
elektrikli pedal

Son düzenleme:
arkadşalr bende de böyle bir problem olabikir.mi arabaya çeyrek gaz yaptığımda araba gazı yemiyor bir kaç saniye sonra devir saati yükseliyor

yok abi hep öyle benim zafide o sekil bir kac saniye sonra aliyor tam gaz yaparsan atik davraniyor benideki pedal cok asagida

araba vites geçişlerinde de sıkıntı çıkarıyor buyüzden deviri yükseltiyorum fakat debriyaja basıp vites değitiriyorum fakat çeyrek gaz pozisyonunu araç geç tepki verdiği için sıkıntı oluyor.

suremıyorsunuz gibi geldi bana
nasıl olursa olsun ayak zamanlaması bunu aşar
zamanlama da hatanız var gibi duruyor
gazın gec tepki verdigi de dogru
bunun elektronik sistem desteginden kaynaklandıgını dusunuyorum
birde patinaj cekmeyi engellemek için konulmus bir geciktirici veya ayarlayıcı olabilir

konu degisti bizim gaz pedali güme gitti

teli yada ona benzer bişeyi wardır onu sıkılaştırsan daha ii olursanki

tel yok kardes kutu soketli ve kablolar var arkasinda yani elektrikli pedal tel yok kesin bu benim asil sorunum pedal 2 veya 3 konum seklinde ayarlanabiliyormus onu nasil yaparim mesele bu

Geri