gaz pedali

abi öncelıkle makınaya baglanması lazım. arkadaşlar araçlarımız en son teknolojıyle uretılıyor beyıne bılgıler gaz pedalından gıdıyor heleki otomatık vıtesse gaz pedalının verılerı cok önemlı. 3 konumu olur gaz pedallarının yuzde 83 den sonra tam yuk konumu olur. sen pedalın tam basmadıgından suphe edıyorsan cıhaza baglattır gaz pedalına basılı tutun veya yavas yavas basın yuzde degerlerını cok net bı sekılde görursunuz. ama sorun olacagını sanmıyorum

tech 2 ye degilmi tesekkürler bilgi icin bakalacak bu hafta sanirim isten vakit olursa iyi günler

farketmez abı tech2 de olur bosch kts de olur.ben kts kullanıyorum cunkı tum dunya araclarına baglanabılıyor

yahu arkadaslar izine gelince gelecem yaniniza alin su arabayi bakimini yapin diyecem buradakiler fasa fiso kerdesim bir sürüde para aliyorlar

yahu arkadaslar izine gelince gelecem yaniniza alin su arabayi bakimini yapin diyecem buradakiler fasa fiso kerdesim bir sürüde para aliyorlar
nasıl oluyor yaa. bızım buralarda tofaş reno 12 su gıbı içilir. sızın oralardada opel vw mercedes bmw gözu kapalı yapmaları lazım;)

arkadasim buradada su gibi icilir tamam ama adam önce seni görünce bir selamün aleyküm parasi istiyor ariza tespit sonrada sanki otomatige para atacaksin konusmasi icin vicdansiz biri ise zaten yükleniyor paraya durum bu yani

ne diyim hersey para değil

Geri