Gaz Pedali geri itiyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan flybird
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

flybird

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
otomatik vectra B arac1mda gaz iki kademeli ve ikinci kademedeye kadar bast1g1mda pedal kendini araba devirlendikçe bana dogru itiyor. Basmakta zorlan1yorum. Kesinlikle yay kuvvetiyle filan alakas1 yok. mekanik gaz teli var.
Acaba bir sorun mu var? Yard1mlar1n1n1z için Tesekkürler.

otomatık oldugu ıcın arac senın ıkıncı kademe dedıgın "acıl 3" dıye tabır ettıgımız dıger adıyla roketleme olarak bılınen tusa basıyorsun bu tus gazın en altında olmakla beraber sert bır tustur onun ıcın uzun surelı basılı tutulması amacıya sert yapılmıstır

S düğmesinin yaptığı işlemi yapar

tansugurler' Alıntı:
S düğmesinin yaptığı işlemi yapar
+1987 aynen katılıyorum

merak ettim şimdi. orda mekanik bi tuş gibi bişe mi var yoksa elektronik olarak gaz pedalına ani bi kuvvet uygulandığını algılayan bi sistem mi var? (ben öle sanıyodum)

marikan' Alıntı:
merak ettim şimdi. orda mekanik bi tuş gibi bişe mi var yoksa elektronik olarak gaz pedalına ani bi kuvvet uygulandığını algılayan bi sistem mi var? (ben öle sanıyodum)

Bende öyle zannediyodum merak ettim

bi elektronık bı tuş var.. eskıden tus nerdee:D kalburatörun orda bı sıvıs olurdu yada gaz halatından sanzumana gıden bı halat olurdu gaz halatının sona bastıgını bılırdı:D sımdı hersey bıttı yag cubugu bıle yok:D

vay be

Geri