gaz kokusu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ugurcu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ugurcu

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
slm arkadaşllar 97 model vectra cd aracım var ara sıra genelliklede gaza yüklendiğimde ve saatte 100 km üzerine çıktığımda aracın içerisinde boğazınızı yakacak kadar gaz kokusu doluyor buna bagajda dahil durup bağajı açtığımda aynı koku ordada yoğun bi şekilde oluyor mmo ya varana kadar test ettirdim hiç bir kaçak bulamadılar neden olur aceba fikri olan varmı.

Kardesim aracin LPG mi benzinlimi belirtmemissin...eger benzin ise tank kapagindan geliyordur degistir...eger LPG ise bir yerden kaciriyordur..baktirman lazim tehlikeli dikkat et
selim

gaz kokusu yazmış, benzin kokusu yazmamış ki..
daha açık açık araba lpg li demesine gerek var mı?
ayrıca benzin olsa tank kapağından olma ihtimali de sıfır.
çünkü depo kapağı arkada, arkadaş 100 km hızın üstüne çıkınca oluyor demiş,
araba ileri doğru giderken arabanın dışındaki kapaktan içeri burnunu yakacak kadar koku gelemez...
bana kalırsa aracın arka koltuklarını yatırın ve arkaya birisi otursun siz hızlanınca gaz dedektörüyle kontol etsin kaçak olup olmadığını, önden olsa kaçak bagaja dolmaz gaz..
kaçak çok büyük ihtimalle deponun etrafından biyerden...

depolarda güvenlik önlemi olarak sibob var. depo basıncı artınca belli miktar gazı depodan dışarı bırakıyor bildiğim kadarı ile. sizinkide acaba böyle birşey olaiblirmi. araç hızlanıp zorlanmaya başlayınca o sibobtan gaz kaçırıyor olabilirmi ki bagajın içine, ordanda tabi gaz aracın içine geliyor...

gaz kokusu yazmış, benzin kokusu yazmamış ki..
daha açık açık araba lpg li demesine gerek var mı?
ayrıca benzin olsa tank kapağından olma ihtimali de sıfır.
çünkü depo kapağı arkada, arkadaş 100 km hızın üstüne çıkınca oluyor demiş,
araba ileri doğru giderken arabanın dışındaki kapaktan içeri burnunu yakacak kadar koku gelemez...
bana kalırsa aracın arka koltuklarını yatırın ve arkaya birisi otursun siz hızlanınca gaz dedektörüyle kontol etsin kaçak olup olmadığını, önden olsa kaçak bagaja dolmaz gaz..
kaçak çok büyük ihtimalle deponun etrafından biyerden...
Kardesim tamam dogru gas demis ama benzin kokusu tank kapagin contasi bozuksa iceri cok güzel koku gelir istersen 200 km ile git buyur burdan yak

önden de kacak olsa gas dan o koku iceri sizar bagaja da ic havalandirmadan arka bagaja atar
:rolleyes:

Kardesim tamam dogru gas demis ama benzin kokusu tank kapagin contasi bozuksa iceri cok güzel koku gelir istersen 200 km ile git buyur burdan yak

önden de kacak olsa gas dan o koku iceri sizar bagaja da ic havalandirmadan arka bagaja atar
:rolleyes:
sen de haklısındır... :(

Bu işlerden pek anlamam ama,motorda bi kaçak olabilirmi?Pistonlardan mesela!

egsoz sisteminde delik kaçak varsa içeri koku gelir

benim arac benzinli içeri benzin kokusu geliyodu seviste arka koltugun altında bi bi conta eğiştirdiler bakalım ne olcak

Geri