gaz kokusu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ugurcu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
cevaplar için tşkler arkadaşlar aracım lpg li ve brc marka brc servisi dedektörle baktı kompile motor ver arka depoya bişey bulamadı makine mühendisleri odasındada cihazla baktırdım onlarda motor kısmında 9 ppm kaçak buldular ama bu her aracta olacak kadar az dediler sorunun çözümü halen yok ve ben kokulu bi şekilde gezmeye devam ediyorum tamircilerde bişey bulamadı bi arkadaşımız egsozda kaçak olabilir demiş onlarada gittim egzos sağlam ancak katalizatör iptali yapılıp yerine yan sanayi bi susturucu kaynatılmış belki ordan olabilirmiş ayrıca tüpcü bi arkadaşım tek tırnaklı buji tavsiye etmiştim daha önceden onu taktıktan 1 aysonra falan bu sorun başladı bide bujileri çift tırnak yapıp deneyecem

ihaml etme önümüz kış birde bakarsın ki tatlı bir uyku bastırır gaz kokusundan

cevaplar için tşkler arkadaşlar aracım lpg li ve brc marka brc servisi dedektörle baktı kompile motor ver arka depoya bişey bulamadı makine mühendisleri odasındada cihazla baktırdım onlarda motor kısmında 9 ppm kaçak buldular ama bu her aracta olacak kadar az dediler sorunun çözümü halen yok ve ben kokulu bi şekilde gezmeye devam ediyorum tamircilerde bişey bulamadı bi arkadaşımız egsozda kaçak olabilir demiş onlarada gittim egzos sağlam ancak katalizatör iptali yapılıp yerine yan sanayi bi susturucu kaynatılmış belki ordan olabilirmiş ayrıca tüpcü bi arkadaşım tek tırnaklı buji tavsiye etmiştim daha önceden onu taktıktan 1 aysonra falan bu sorun başladı bide bujileri çift tırnak yapıp deneyecem

yanmış lpg mi, yanmamış lpg mi aldığınız koku. yazılardan anladığım kadarı ile gerekenleri yapmışsınız. bagaj fitillerinize ve bagaj havasının çıkış yaptığı, üzerinde lastik bir perde olan delikleri bir kontrol edin derim ben.

100den sonra hava sirkülasyonundan oralardan içeri alabilir egzost gazını.

Arkadaş yanmış gaz kokusundan bahsediyordur.
Bence egzos sisteminden.

Bujiler belli bir hızdan sonra ihtiyaç duyduğu fazla gazı yakamadığı için egzozdan çiğ atıyordur. Gazın kokusu çok keskin olduğu için aracın etrafından hissedilir. hatta 100 le giderken biraz yavaşladığınız anda aracın içinede gelir koku. egzozda delik yoksa bile dışarı attığı gaz havayla aracın heryerine girebilir.

bi yerinde çok küçük bi kaça vardır,gaza yüklendikçe kaçak dahada artıyodur basınç olayı...aman dikkat et kardeşim

Geri