Garanti bozulurmu??

bende eski astra ya orjinal taktırdım. kaç yıl önce 450 tl aldılar. bence hiç ama hiç gereği yok. 3 kere kelebek camı kırdılar. çalacakları bişey yok zaten. ben hiçbir faydasını flan görmedim. önceden insanlar uzaktan kumanda ile merkezi kilit oluyor diye taktırıyordu. şimdi zaten böyle bir durum yok

öyle diyosun ama geçenlerde amcamın Astra sedan ının kelebeğini kırmışlar bana servise götürümüsün dedi bende tamam dedim anahtarı aldım tam bagaja canta koyacaktım bir baktım stepne yok adamlar kelek camını kırıp kapıyı acıyolar ordan bagaja ulaşıp stepneyi çalıyolar

öyle diyosun ama geçenlerde amcamın Astra sedan ının kelebeğini kırmışlar bana servise götürümüsün dedi bende tamam dedim anahtarı aldım tam bagaja canta koyacaktım bir baktım stepne yok adamlar kelek camını kırıp kapıyı acıyolar ordan bagaja ulaşıp stepneyi çalıyolar

alarm olunca noluyor Allah aşkına söyler misiniz.
ona bakarsan adam aracı 4 taş üstüne oturtup jantları çalıyor. hangi hırsız alarm dan korkuyor?? o nedenle değmez diyorum. hiçbir extrası yok. alarmı olan araçlara bakıyorum. günde kaç kere çalıyor. sahipleri çıkıp bakmıyor bile. gece desen kimse sesi bile duymuyor. benim eski aracın alarm sesi(orjinal alarm) öyle yüksekte ki anlatamam. 3 kere camı indiriyorlar gece , kimse uyanmıyor bile. 3. katta olduğum için ben duymadım. tabiki bu şahsi fikrim, değmez

Geri