- Konuyu Başlatan
kanka alcam da bi-xenon yapma olayı var hem o projedeyim biraz inceleme araştırmasiyah zemin ön far en acil ihtiyacı bence... kazasız belasız güzel araba...

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kanka alcam da bi-xenon yapma olayı var hem o projedeyim biraz inceleme araştırmasiyah zemin ön far en acil ihtiyacı bence... kazasız belasız güzel araba...
saol burakcım teşekkür ederim. bitsin daha güzel olucak inş.Maşallah abartıya kaçılmadan sade ve orj. halde tutulmuş GSi görmek ben mutlu ediyorÖzellikle Irmscher egzozda güzel durmuş
![]()
Aynen kardeşim İşte o Benim![]()
Valla Dorudur Yaw Ben Pek Dikkat etmedimde Görürsen Atla Önüme Tanışalım Görüşelim Memnun olurumbende blue laranın eski dj ihep geçiodum ordan belki görüyosundur corsa.c var bide kromnikel jantlı gümüş. neyse bi daha görürsem senin arabayı durrum orda görüşürüz.
Valla Dorudur Yaw Ben Pek Dikkat etmedimde Görürsen Atla Önüme Tanışalım Görüşelim Memnun olurum![]()
saol kardeşim cümlemizemaşallah kazasız belasız
saol kardeşim allah razı olsun cümlemizemaşallah cok guzel arac ...kazasız belasız gunlerde kullanın inş...