fsm köprüsü yardım..

bankadan kgs alırsan istediğin kadar yükletebilirsin......
yani köprü parasını + otoban parasını koydur yeter.
kart parası 3 ytl oda sende dursun lazım olur.

sadece avrupadan anadoluya geçişte var. oda yerse beklersin. cunku işlem nerden baksan 2-3 dakka suruyor. onunde 20-30 araba olsa, 1 saatini alır. heleki cuma gunu. bence sen yasal yoldan geçmeyi dusunuyorsan gir bi iş bankasına ordan al. yada dediğim diger 2 yolu dene. faydası olur :D 30 liran cebınde kalır. ogs den direk uzarsın :)

saol ya valla sormadan gitsek plakaya 2-3 kez yazacaklardı heralde. neyse söylediklerinden birini uygulicaz artık ztn benzini düşüne düşüne gidicem 1 depoyla gidip gelmem lazım.

anadoludan avrupaya geçerken köprüde gişe olmadığından, geçersin,
köprü tarafını hatırlamıyorum ama, mahmutbey gişelerden girdikten sonra küçük bi minibüste satışları var :D

Gelmeden müsait bir zamanında halkbank,ziraat,işbankası bu bankalardan birine uğrayarak alabilirsin..En azından riske girmene gerek yok..Elinde hazır kgs ile yola çıkarsın kafan rahat olur..Ben halk bankasından almıştım..
en temiz çözüm bu
not, iş bankası hesabın varsa ücretsiz kgs kartı veriodu bi zamanlar ordan da temin edebilirsin ;)

ankaradan geliyorsun geçiş ücretsiz giderken ise arabalıyı kullan sirkeciden hareme geç oradan devam et en güzel yollardan birisi bu en azından boğaz havası mis gibi... :)

arkadaslar minimum 25 ytl yatırıyorsunuz bankalarda. en guzeli sirkeci den harem yapmak. ordan da cevreyoluna direk baglanırsınız. bence 30 lira yı sokaga atmaya gerek yok. sonucta kullanmayacaksınız. kim bilir kaybedeceksiniz.

bende birbuçuk ay sonra Ankara'ya gidicem, ama benim KGS almam mantıklı olur herhalde. sonuçta otobanı da oradan ödeyeceğim.

arabalıyı kullansan daha iyi olur heralde ama benm gibi fobin varsa elektrik bantını düşünebilisin ama en mantıksız olanı kart çıkartmak bence:D 30 ytl de benzin parası olur sana:D

Al bi KGS. Türkiye'nin her yerindeki otoyollarda geçiyor. Hem de indirimden faydalanırsın. Üç senedir kullanıyorum, memnunum. Millet nakit gişelerinde sıra beklerken OGS ve KGS kartı olanlar hiç beklemeden yollarına devam ediyorlar. Kredi kartından otomatik yükleme talimatı verdim. Kredisi azalınca otomatik yükleme yapıldığı için bankaya gitme derdi de olmuyor.

İstanbullu forum üyelerine ufak bir sorum olacak Fatih Sultan Mehmet köprüsünün tabelasında hala FSM mi yazıyor? Babam İstanbula gittiğinde gördü tabelayı değiştirsinler diye birilerini aramıştı İstanbul gibi bir şehri fetheden kişinin ismini devletin fsm diye yazmasına kızdı sanırım yabancı ülkelerden gelenler bu köprünün adının nereden geldiği bilsinler öğrensinler sitedi sanırım..:D

Geri