fsm köprüsü yardım..

psicomega

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar cuma günü istanbula gelicem fsm den karşıya gecmem lazım..

nakit gişesi varmı acaba hepsi kalktımı? ogs filan yok bende nasıl gecicez?

Nakit gişeleri komple kalktı.
1-)Girersin KGS satış gişesine. 28 ytl ye 3 ytl kart parası + min dolum tutarı 25 ytl odersin. kgs satın alıp geçersin.

2-)Plakanın son 2 hanesine elektrik bantı çeker, kaçak geçersin.
kopruyu gectıkten sonra sağda ilerde bir cep var. oraya çekersin. bantları çıkarır devam edersin.

3-)Eger plakalık kullanıyorsan direk plakayı çıkarırsın , oyle kaçak geçersin.. en azından insanların garip bakışlarına magruz kalmazsın. sonrasında da 2. cozum yolundaki cepe girer plakanı takar devam edersin.

Son düzenleme:
haydaaa olaya bak!

ankara gişelerde varmıdır kgs satış gişesi yada istanbul'un girişinde filan nerde?

sadece avrupadan anadoluya geçişte var. oda yerse beklersin. cunku işlem nerden baksan 2-3 dakka suruyor. onunde 20-30 araba olsa, 1 saatini alır. heleki cuma gunu. bence sen yasal yoldan geçmeyi dusunuyorsan gir bi iş bankasına ordan al. yada dediğim diger 2 yolu dene. faydası olur :D 30 liran cebınde kalır. ogs den direk uzarsın :)

köprüye gelmeden yol kenarlarında satanlarda var onlardanda alabilirsiniz kgs

saol ya valla sormadan gitsek plakaya 2-3 kez yazacaklardı heralde. neyse söylediklerinden birini uygulicaz artık ztn benzini düşüne düşüne gidicem 1 depoyla gidip gelmem lazım.

köprüye gelmeden yol kenarlarında satanlarda var onlardanda alabilirsiniz kgs

hergun gecıyorum bazen 2 defa. oyle bir kgs satış elemanı gormedim. sağda ziraat bankası var oradan mı bahsedıyorsunuz. orası satış yapıyor ama en yogun olan yer de orası. baska bır ziraat bankası subesinden almak daha mantıklı

sok plakaları sen gec bız senı karsılarız burdan :D

Gelmeden müsait bir zamanında halkbank,ziraat,işbankası bu bankalardan birine uğrayarak alabilirsin..En azından riske girmene gerek yok..Elinde hazır kgs ile yola çıkarsın kafan rahat olur..Ben halk bankasından almıştım..

anadoludan avrupa yakasına gecerken para vermiyorsun.

gel İstanbula işini hallet giderken bi ziraat bankasına uğra al bi kgs Ankaraya kadar kafan rahat olsun.

Geri