Fronterayi Nasil Bilirsiniz ?

yok arkadaşlar daha almadım ama kısmetse pazartesi 97 model bi range rover la takasa gidicem.olursa bertoneyi veriyorum....

bence tip itibarıyla hoş bi jip degil.. madem eski büyük motor istiyorsunuz ben olsam amerikanlara göz atardım..

tabi yinede siz bilirsiniz..

devir ekonomi devri... fronteranın hem vergisi düşük hemde yakıtı... frontera A lar için şunu söyleyebilirim parçasıda ucuz... ama konforu full... ayrıca geri geri giderken park halindeki bir kangoo ya çarptım benim tampon azıcık yamuldu. kangoo da şase işi bile vardı... en fazla 40 km ile çapmıştım bu kadar da sağlamlar...

devir ekonomi devri... fronteranın hem vergisi düşük hemde yakıtı... frontera A lar için şunu söyleyebilirim parçasıda ucuz... ama konforu full... ayrıca geri geri giderken park halindeki bir kangoo ya çarptım benim tampon azıcık yamuldu. kangoo da şase işi bile vardı... en fazla 40 km ile çapmıştım bu kadar da sağlamlar...

frontera aldı bilem:D

range rover land rover 2000 öncesine dikkattttttt!!!!!!!!!!!!!!!

ankara şaşmazda rover servisi volkanın anlattıkları:

Marka BMW ye geçmeden önce üretilen jeepler özellikle 150000 km den sonra ana ve yavru ile arazi şanzımanı arızası vermeye başlıyor..bunların komple değişimi şu an sıfır olarak 15000 lira...hurdacılarda 8-10000 tl ye alınabiliyor...ancak 2000 den sonra BMW nin ürettiği rover jeeplerde sıkıntı yok....

Frontera ya gelince araç bakımları yapılırsa uzun süre götürür.istediğin konfor ve dayanıklılıksa fronterada bu var....ama alacağın araç gerçekten bakımlı olsun...

ama land honda ya da toyota jeepleri gibi kolayca elden çıkaramazsın...

jeep bir araç markasıdır ürettiği araçların sınıflarıda SUV (sport utiliy vehicle) dir. Böyle büyük bi paylaşım sitesinde yanlış anlaşılmalara meyil vermeyelim. BMW de Honda daLand Rover da Toyota da Jeep üretmiyor. SUV üretiyorlar.

Evet arkadaşlar range olmadı olmadığıda iyi oldu 97 255,000 km artık yorulmuşlar...
2001 frontera aldım 3,2 v6 siteden çok tatminkar bilgi edinemedim ama artık alcak olursa çok yardımcı olurum bende war artık :)

kısa yorumum 10 numara !

frontera manyak arac hayırlı olsun..

Geri