Fronterayi Nasil Bilirsiniz ?

3.2 V6 Frontera B Isuzu Motoru. 2.2 Benzin ve Diesel Opel Motorudur.

Senin düsündügün 3.2 V6 ariza cikarmayan Motor. Exzentrik Kayisinin degisip degismedigi önemli. Tamiri bana soracak olursan basit.

Ben Tavsiye derim.

ısızu motoruna ölmeyen motor diyolar servisler zaten.3 ayrı serviste muhabbeti gecti herkes aynı seyi sölüyor

yol tutşunun tatminkar olduğunu ve kasasının sağlam olduğunu duymuş ve okumuştum... Okuduğum testte 3.2 lt V6 öneriliyordu...

ben 3 ay kadar şantiyede kullandım. konfor falan 10 numara (daha önce jeep kullanmıştım V8 motor ben onun üzerine arazi aracı tanımam ona istinaden konfordan bahsediyorum) yalnız bi garip yön var bu araçta insana binek araçta hissi veriyor onu çözemedim. 2,2 motor bu kasa için bence çok ama çoook yetersiz. sonuç konfor var başka da pek bişiy yok gibi. daha büyük motor varsa o zaman durum değişir. parça konusunda hiç bir fikrim yok.

3.2 farklı olabilir bilmiyorum ama. 2.2 lerin motor o arabayı taşıyamıyor. performans yok. gerçi o arabadan performans ne derece beklenir o da tartışılır. yakıt masrafı çok, arıza olayı fazla ve masraflı, lastikleri bile bayağı bi para tutuyor. bunlar bana daha önce anlatılanlar. herhangi bir tecrübem yok. bir ara ben de niyetlenir gibi oldum, ammaaaannnn dediler, durduk. :) hatta bi galeride vardı bi tane, "bak bu arada 6 aydır burada, hala satamadılar demişlerdi". yok yani, satılmıyor o araba. heleki 3.2 düşünüyorsan yakıt açısından tam felaket olur. lpg bile kesmez onu. sen bence acele etme, biraz para koy yavaş yavaş kenara. toyota nın kardeşi daihatsu terios var yeni kasa. güzel araba, iç malzeme de toyota, motor da. ama o da pek tutulmuyor. 4X4 ler bööle. son olarak sana bir öneri. 2 yıl rav4 kullandım. tek kelime ile şahaneydi. ben lpg yaptırmamıştım. benzinde kullandım. al bi tane rav4, lpg hazır satılanlar var dolu. mükemmel araç. 2 yıl boyunca servise bile gitmemiştim. lastiklerin havasını bile kontrol etmemiştim yav.

otto jip e binmek istiyo. konserve kutusuna diil. 3.2 V6 dan bahsediyo siz terios al diyosunuz. araba desen diil jip desen diil arada kalmış bişey. birde otto nun yakıttan yana sıkıntısı yok. bi tane 97 5700cc V8 camarosu var.

otto'cum sana hem asfastta hemde arazide taleplerini karşılayacak başka modellere bakalım. frontera lara çoğunluk iyi bakmıyo demekki sorunsuz çıkma olayı şans meselesi. bu işin içinde şans varsa o aracın kalitesinden bahsedilmez. geçen attığın range rover süper 4.6 V8 dedin, tahoe süper 5.7 V8 yada kafana göre onlardan bulamazsak al benim gibi bi pathfinder az kilometreli temiz bişi bulunur sana 3.3 V6 .kardeş kardeş güzel güzel bineriz pathfinder larımıza. arada dağ bayır dere tepe gideriz. hem mangalımızı nargilemizi yaparız hemde off-road zevkini alırız.

Bir ağbimde eski kasası vardı
Arka bölümde oturmuştum hiç rahat değildi
Bir yola gittik içimiz dışımız bir araya gelmişti
Ama yeni kasa için bilgim yok

oooo arkadas arabayı belkıde coktan almıstır baksanıza konunun tarihine

Geri