rav4 derim :good:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3.2 farklı olabilir bilmiyorum ama. 2.2 lerin motor o arabayı taşıyamıyor. performans yok. gerçi o arabadan performans ne derece beklenir o da tartışılır. yakıt masrafı çok, arıza olayı fazla ve masraflı, lastikleri bile bayağı bi para tutuyor. bunlar bana daha önce anlatılanlar. herhangi bir tecrübem yok. bir ara ben de niyetlenir gibi oldum, ammaaaannnn dediler, durduk. hatta bi galeride vardı bi tane, "bak bu arada 6 aydır burada, hala satamadılar demişlerdi". yok yani, satılmıyor o araba. heleki 3.2 düşünüyorsan yakıt açısından tam felaket olur. lpg bile kesmez onu. sen bence acele etme, biraz para koy yavaş yavaş kenara. toyota nın kardeşi daihatsu terios var yeni kasa. güzel araba, iç malzeme de toyota, motor da. ama o da pek tutulmuyor. 4X4 ler bööle. son olarak sana bir öneri. 2 yıl rav4 kullandım. tek kelime ile şahaneydi. ben lpg yaptırmamıştım. benzinde kullandım. al bi tane rav4, lpg hazır satılanlar var dolu. mükemmel araç. 2 yıl boyunca servise bile gitmemiştim. lastiklerin havasını bile kontrol etmemiştim yav.
oooo arkadas arabayı belkıde coktan almıstır baksanıza konunun tarihine