Frenlerim Boşaldi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ytuncay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ytuncay

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Bugün fren pedalım dibine kadar düştü cık cık diye birses yaptı daha sonra ses kesildi ondan sonra fren pedalı dipte tutuyor.Abs devreye giriyor,hidroliğim tam,ön arka fren balataları ve diskleri yeni am frene basıca pedalın ordan ses geliyor fışk fışk diye lütfen yardım

aman abi geçmiş olsun servise bile gitme çekici çağır

Fren hortumlarını kontrol et istersen .Jantların içyüzeyine - davlumbaz içlerine iyice bakmanı tavsiye ederim.Biryerlerden kaçırıyordur.Sonuçta servise gitmesi gerekecektir.

hafif tutuyor servise kadar idare eder yarın gidecem keklenmeyelim diye bilgilerinize başvuruyorum bide elimden gelecek bişey varmı diye yardım bekliyorum

fren ana silindirini görebiliyorsan etrafına da bakabilir misin? fren hidroliğinin koyulduğu yerin altında.

merkez lastiklerinden kaçırıyor gibi geliyor bana tamir takımı var mı acaba?

burak şimdi baktım fren merkezinin altınna hidrolik sızmış ondan yaparmı fazla birşey değil ama sızan benim tahminim ana merkez gibi geliyor tamir takımı var mı acaba?

benim de dediğim ana merkez zaten. fren pedalı, fren ana merkezindeki piston ile hidroliği basınçlandırıyor. ana merkezin üzerinde de hidrolik kap var, frende boşalma olduğunda yada hava olduğunda pedala bir iki kez basılarak boşluk hazneden tekrar doluyor. yağ kaçırmış ordan diyorsun ya, zaten orda çok yağ olmaması lazım normalde, olan yağın kapladığı hacme basınç uyguluyorsun aslında . fren ana merkezinin altında yağ varsa o kaçırmış olabilir belki. ben bu yüzden onu sordum, kaliperden yada kampanadan kaçıracağını sanmıyorum. fren ana merkezi silindirinin de çok pahalı bişey olduğunu sanmıyorum. yani 100 liradır heralde en fazla.

fren merkezinin tamir takımı yok, fren merkezi komple degısıyor. ama fiyatı konusunda benımde bır bılgım yok, nerden bılıyorum benımde arabamda fren pedalı ıyıce dustu, lastıklerden kacırıyo dedıler arastırdık sadece lastıkler degısmıyormus...

fren bu şakaya gelmez bence ona vereceğin paraya acıma can taıyorsun

Geri