Frene basılınca ve gaza dokunulunca kesilen tıkırtı sesi.

Askerin Emaneti

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Frene basınca ve gaza dokununca kesilen tıkırtı sesi.

Arkadaşlar vectramın sol tarafından çalışma sırasında fısıldama sesi gelmeye başlıyor.Hareket halinde ayağımı gazdan çektiğim zaman tıkır-tıkır diye vuruntu yapıyor, frene basdığımda ve gaza bastığımda ses kesiliyor.Tekrar ayagımı gazdan çektiğimde aynı şekilde tık-tık vurma sesi geliyor.Frenlerden olabilirmi? veya başka nerden gelebilir, böyle bir durumla karşılaşan varmı. Bilgi verirseniz memnun olurum.

Son düzenleme:
Arkadaşlar konu hakkında bilgisi olan yok mu?

sesin kaynağına bulmaya çalışsan daha iyi olur bence burdan tahmini cevap vermek zor aç kaputu sesi dinle

Ayağımı gazdan çektiğimde tık-tık diye vuruntu yapıyor. Hatta direksiyonu titrettiği oluyor.

gaz kelebeğinden mi oluyor acaba tam olarak nerden olduğunu bilsem belki bi fikir yürütebilirim fakat direksiyonla alakasını kuramadım

Ani Yüklenmelerde frene baserken kasislerden geçerken ve tam dönüşlerde yapıyorsa Eksoz Motor Koruma muhafazasına değiyordur Aynı durum benim başımada geldi. Bende Bayağı uğraşmıştım. Muhafazayı bir yere çarptınmı?

bence servise götürr aksınalr çok neden varr

Verdiğiniz bilgiler için sağolun arkadaşlar.

evet nedn çok. kaputu acıncasolda kucuk bı kulak var ustte. motoru ileri geri elınle salla ve kulagı takıp et

Son düzenleme:
evet nedn çok. kaputu acıncasolda kucuk bı kulak var ustte. motoru ileri geri elınle salla ve kulagı takıp et
Ama bu tıkırtı ayağımı gazdan çekince geliyor. Sürüş esnasında ses kesiliyor.İstediğin kadar kasise gir ayağın gazda olduğu zaman yok. Birde tıkırtı geldiğinde frene basdığında sesi kesiyor.

Geri