Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1 Ay önce başıma geldi ve arkadaşın dediğini yaptırdım. Ama usta denilen adam 2 gözlükle iş yapınca sonuç pekte iyi olmadı sonra başka ustaya gidip hallettirdik. İlk çözüm olarak bu yolu deneyebilirsin. Torna+sök tak 30 ytl ödedim.
iki kere balata değiştirdim diskte değişti bu ses için önlerden geliyordu. ama yine geçmedi başka bir usta tozdan yapıyor dedi. herhalde doğru kışın yağmurda falan yapmıyor artık.
arkadaslar, öğretmenin bahsettiği konu bende de oluyor. durdurmak ıcın dolu dolu bastıgım anda sankı fren pedalının altında donen bısey varda fren pedalı ona surtuyor gıbı oluyor, ve bazende ABS ve TC ışıkları aynı anda yanıyor(stop edip tekrar calıstırınca sonuyor) soner ustaya danıstım ABS rölesinden olabilir dedi ama hala göstermeye fırsatım olmadı.