Fren Pedalı Sertleşti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 6868
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

6868

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Selam Arkadaşlar Fren Pedalı çok Sert Bazen Durmayacak sanıyorum pedala baskı uygulamak zorunda kalıyorum bayaaa stop etmiş araba gibi pedal sert oluyor ama viteste basınca vitesten çıkarmadan fena değil ama oda kötü tabi yavaş hızlarda 30 km mesela vites boşa alıyorum o anda fren basınca pedal çook sert oluyor
Sebebi Ne Olabilir

vestenghouse ile ilgili bir problem olabilir; kolay kolay bozulmaz ama borusunda falan bir çatlama v.s. olmuş olabilir...

Selam
valla biri baktı ve vestenghouse üstünde bir 3 giriş li bir parça var sibopmu neymiş bundan da olabilir dedi acaba onu değiştirsek olurmu yoksa vestenghouse olma ihtimali olabilirmi araç 175 bin km de

Içindeki Parçalar Piston Ve Bunlarin Merkezi Ariza Yapabiliyor.ama Daha öncelikle Baktirman Gereken Tek şey Sistemin Havasini Aldirman.eğer Sistem Hava Yaptiysa Bu Sorun Yaşanir.bu Arada Hidrolik Durumu Eksik Kaldiysa Oda Hava Yapmana Neden Olur.bilginiz Olsun

Selam Arkadaşlar Fren Pedalı çok Sert Bazen Durmayacak sanıyorum pedala baskı uygulamak zorunda kalıyorum bayaaa stop etmiş araba gibi pedal sert oluyor ama viteste basınca vitesten çıkarmadan fena değil ama oda kötü tabi yavaş hızlarda 30 km mesela vites boşa alıyorum o anda fren basınca pedal çook sert oluyor
Sebebi Ne Olabilir

tıpa tıp aynı sorun bende de var. ne olabilir acaba??

bir süre freni pompalayıp tekrar denediniz mi ?

vestenghouse değil westinghouse umarım kolay yoldan çözülür sorununuz

aynı sorun bende de var amanın.. ama tabi ben oyle bir durum olunca hemen pedaldan ayagımı cekip yeniden basıyorum ve hemen yerine geliyor kerata.. tabi hoş bir durum değil ama sık olmuyor arada sırada aklına esince.. hem boylece bana pek rahat olmama duygusu veriyor ki bu bir yonden iyi şehir icinde hızlı gitmiyorum bilerek de yaptırmayacagım cok ciddi bir sorun degilse..

Geri