fren pedalı sertleşti taşa döndü resmen

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan pınpın
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ne marka yağ kullanmak lazım ve nasıl değiştirebiliriz

Ekli dosyalar

• fotoraf0340y.webp
    fotoraf0340y.webp
    57.3 KB · Görüntüleme: 33
dot4 fren hidroliği olacak fren ana merkezini kontrol ettirin

İnişte uzun süreli indiysen balata inanılmaz sıcaklıklara yükselir...haliyle balata taşlaşır..balata nın o yanan yüzeyini atması kısa bir zaman alır ama yinede bir miktarda olsa kalıcı zarar bırakır, oda balatanın eskisi kadar olmasada yer etmiş sertleşmişliği olur...
Bunun gibi bir problem yoksa kontrol edebileceğiniz yerler vakum pompa ve fren merkezi olabilir....kaliteli balata çok önemlidir..bunu retarder-intarder freni olmayan ağır vasıtalar çok yaşar..
Pekte tahmin etmiyorum balata yakacağınızı ama olmayacak diyede bir durum yok...

ben baktım ama hortumlar falan sağlam bi yağınımı değişsem acaba

Düzgünce işi bilen bir frenciye git bakımını temiz bir şekilde yaptır bu fren işinin şakası olmaz... Allah korusun..

anlaşıldı hepiniz sağ olun arkadaşlar ben iyi bi ustaya gideyim yağını falan değiştireyim araç daha önce hiç yağ değişmemiş iyimi 190000 de düşünün yani yağa baktım resmen fare ölüsü gibi kokuyodu ve yağ demeye bin şahit ister sudan bile daha cıvık el ile kontrol ettim adamın eline bile yapışmıyor

dot4 hidroliktir pis kokar yağ gibi özellik göstermez su gibidir

yağ normal yani

Korhan bu işler işe uğraşma sen direk bir frenciye git. Ter temiz bakımını yaptır bu fren şakası olmaz.

genelde hidrolik kirlendiğinde bozulur el ile anlaşılması zor.Biz uçak sistemlerinin hidrolik analizini yaparken kirlilik değerlerini mikron seviyesinde değerlendiririz.Kirlilik Göz ile görünmez bu yüzden.Siz ilk yağını değiştirin havalarını aldırın.Olmadı ana merkez ve westınghouse hortumuna baktırın.

ne marka yağ kullanmak lazım ve nasıl değiştirebiliriz
Korhan şimdi sana tarif ederim ama bu işin şakası olmaz,yai vebali almam,Elin yatkın bilgin olsa tamama derim.
ustana götür fren ana merkezine westighouse arızalı olabilir
hem yağını değişirtirsin hemde baksınlar

Geri