fren disk ve balata

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan whiteman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

whiteman

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
mevsimlik bakım esnasında usta fren diskleri incelmiş değiştirelim dedi Orjinal GM disk 200 balata 90 sensörler ve işçilikle beraber 340 takayım dedi fiyatı da iyi verdim dedi parça kodlarını da yazmış tı ama yanımda olmadığı için yazmadım. Diskin yine GM olup daha ucuzu da varmış ama tavsiye etmem dedi.
Fiyat sizce nasıl?
tecrübeli arkadaşlardan GM harici tavsiye edeceğiniz disk ve balata varmı ?

mevsimlik bakım esnasında usta fren diskleri incelmiş değiştirelim dedi Orjinal GM disk 200 balata 90 sensörler ve işçilikle beraber 340 takayım dedi fiyatı da iyi verdim dedi parça kodlarını da yazmış tı ama yanımda olmadığı için yazmadım. Diskin yine GM olup daha ucuzu da varmış ama tavsiye etmem dedi.
Fiyat sizce nasıl?
tecrübeli arkadaşlardan GM harici tavsiye edeceğiniz disk ve balata varmı ?
Opelin orjinal parçalarının çok pahalı olmasına karşılık hizmet süreleri oldukca uzun oluyor. Ben hayati önem arz eden parçaları değiştirirken daha kaliteli olduğuna inandığım için ve iki sene süreli garanti kapsamında olduğundan orjinal olanlarını tercih ediyorum. Düşük kalitede merdiven altı denen yerlerde imal edilen parçaların ömrü daha kısa olduklarından ve bu tip parçalar uzun vadede daha pahalıya gelebilir.

Aluçlarla görüştüm gm disk üreten firmanın lucas olduğunu söyledi disk fiatına 75 ytl balataya 50 ytl dedi yine de baya fark var bir başka topicde görmüştüm yanılmıyorsam başkan yazmıştı bosch'un ürettiği bir ürüne gm markasını vurarak fiatını da baya arttırdığın söylemişti bu durum disklerde de geçerli mi?

walla bence fark yok herseyde gm süper diil ben balata aldım sadece 40 lıra. diski neden degiştiriyosun cizik mı war.

opel garajda 290a yaptırmıstım lukas trw ydi sanırım. (hakan ilgilendi sagolsun bi kaç bişey daha değiştirdi tam bilmiyorum)
ses yapınca gittik hakan hemen değiştirdi GM taktı
şimdilik ses yok orıjınalınden sasma bence
opel garaj dan da fiyat alabılırsın cok memnun kalacagına eminim.

walla bence fark yok herseyde gm süper diil ben balata aldım sadece 40 lıra. diski neden degiştiriyosun cizik mı war.

Usta diskin incelmiş güvenlik çizgisini geçmiş dedi bende değiştirmeye karar vermiştim

opel garajda 290a yaptırmıstım lukas trw ydi sanırım. (hakan ilgilendi sagolsun bi kaç bişey daha değiştirdi tam bilmiyorum)
ses yapınca gittik hakan hemen değiştirdi GM taktı
şimdilik ses yok orıjınalınden sasma bence
opel garaj dan da fiyat alabılırsın cok memnun kalacagına eminim.

duyduğuma göre diğer markalar ses yapıyormuş veya direksiyon titretiyormuş orjinalinden şaşmamak lazım ama GM de çok pahalı dediğin gibi opel garajla görüşmek lazım..

dediğin gibi lucas üretici. gm ondan alıp üzerine logosunu vuruyor.
opel garage hakan beye git orda yardımcı olurlar.

Arkadaslar daha 18 binde araba ve hafif frenlerde ıslık sesi gelmekte.1-2 hafta once daha azdı ama simdi iyice cogaldı.Yetkili Servisi aradım adamlar garanti kapsamı dısında diyorlar...Dogru mudur? İsterseniz temizleyelim diorlar ona da 40 TL istiyorlar :S

doğrudur...
temizlet bence..

Geri