fotoğraf makinası

samsung almayın derim , cok arıza veriyor :(

Bimeks'te Canon A1100 powershot indirime girmişti 300 civarı için güzel makine ;)

Profesyonel bir fotografci olarak cevap vereyim :) meslegim nede olsa ben stüdyo da Nikon dan ( özellikle D2 Xs im ) dis cekim de Canon dan sasmam ama kompakt makine alacaksam da eger sony den sasmam w serisi bu is icin idéal Türkiye fiyatlarini bilmem ama sanirim o paralara bulunabilir

Kompakt makinelerden Sony tavsiye ederim. Fiyatları hakkında bilgim yok. Özellikle W serisi Carl zeiss optik kullanıyor.
Samsung'ların optiklerini beğenmiyorum açıkçası.
Ben geçenlerde HB'den FujiFilm FinePix S1700 aldım. Yarı-Prof bir makine. Ben özellikle fotoğraf çekmeye merak saldığım için aldım. Kampanya fiyatı 450TL.
Ama eğer ben ayar filan uğraşamam dersen, kompakt bir makine al.

+1.. :)

2 ay önce sony w320 aldım.279 tl 6 taksit. 14.1 megapiksel.çok memnunum.kendi kategorisindeki pek çok marka yanına bile yaklaşamaz diyebilirim.carl zeiss lensli olanını tercih edin.

Sırasıyla; Canon, Nikon, Fuji Film.

Gerisi fasa fiso.

Model sormana gerek yok. Bu markalardan (öncelikle Canon) bütçene uygun istediğini alabilirsin.

Son düzenleme:
2 ay önce sony w320 aldım.279 tl 6 taksit. 14.1 megapiksel.çok memnunum.kendi kategorisindeki pek çok marka yanına bile yaklaşamaz diyebilirim.carl zeiss lensli olanını tercih edin.

fiyatı iyiymişş şimdi 350 den aşağı yokkk

electro world de kampanyadan almıştım.şimdi dediğiniz gibi fiyatlar bayağı yükselmiş.

casio ex 35 aldım

Geri