!!!Forumumuzun Kalitesi Düştümü???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
işte bundan bahsediyorum bende. saygı yokki arkadaş. sanki konu açma meraklısıyım hayret bişey. ben orada tüm forum üyelerinin o konu üzerinde yoğunlaşması için bi öneride bulundum. düşüncelerin sadece o konu üstünde yoğunlaşması için açtım. burda her türlü konuyu konuşuyoruz. ama yok en iyiyi siz biliyosunuz. üstünüze gittik diye açık yakalamaya çalış bin tepesine, ohh ne güzel. bundan sonrada bu konular hakkında bi tane yorum yapmam. babamın forumu sanki bana ne. iyilik olsun diye seviyeli düzeyli samimi bi arkadaşlık ortamı olsun diye çabalıyoruz (hata bende ne çabalıyosam, iyilikten maraz doğarmış) niyeyse göze batıyo.

tamam arkadaş silin o konumu hiç umrumda değil. forumada noluyosa olsun. canımın istediğine yazarım istemediğine yazmam bundan sonra. kabahat bende ne için çabalıyosam bak keyfine yaaa yesin millet birbirini sana ne...
Peki bu forum için ciddi bir önerimidir ve bunun foruma ne gibi katkıları olacak sence? Yanlış anlama seni yargılamıyorum, konuyu kavrarsak hepberaber destek olalım bu öneriye onun için soruyorum.
Çünkü forum kuralları gereği isim ve soyisim yazmak zaten zorunlu (gerçi artık sanırım alttarafta görünmüyor isimler).

Ha şöyle :D Aynen katılıyorum. Yesinler birbirlerini, sonra herkes birbirini yemekten bıkınca ortalık durulur zaten :p

ben vazgeçdim isimlerimizi nick yapalım furkan kardeşimi destekliyorum donhuan alahandro benim ismim yalan söyledim en başdan beri aslen amerikan yerlisiiyiz amerikanın anadolu kırsalından sonradan göç ettik işde..

al işte:D
seviyorum bu ''öpelim.net'' i yaa:D

yazdıklarıma karşı ''saygı yokki'' tabirini kullanmanız üzücü bunu belirtmek isterim...
biz en iyisini biliyoruz diye bir iddiamız yok-ben sadece konuyu açan üyemizin yazdığı konu kirliliği hususuna güzel bir örnek verdim,ne yapardınız diye?
fikrini merak ettim suç mu oldu:],
peki efendim ona da hay hay;):)
o tabiri kullandığım için üzülmediğinize eminim, doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış çünkü. tüm üyelerin tek noktaya odaklanmasını sağlamak konu kirliliğiyse tüm konular kara çarşaf o zaman. silebilirsiniz konuyu hiç umrumda değil...

memlekette arızalı bol, isimleride yapsan farketmez,
18 yaş sınırı gelebilir,
üyelik sistemi biraz daha kontrollü veya ücretli,
konularda saçmalık olunca uyarmak yerine direk konuyu silmek, birdahakinde en azından silinecek diye dikkatli davranır yazanlar.

vs.vs.vs.

15 yaşında çocuk bana pm atıyor, başlıkta şöyle, "kardeş bşi sorcaktım"

Korkarım şikayetçi olduğumuz "konuların cıvıması" bu başlığında kaçınılmaz sonu olacak heralde.

Peki bu forum için ciddi bir önerimidir ve bunun foruma ne gibi katkıları olacak sence? Yanlış anlama seni yargılamıyorum, konuyu kavrarsak hepberaber destek olalım bu öneriye onun için soruyorum.
Çünkü forum kuralları gereği isim ve soyisim yazmak zaten zorunlu (gerçi artık sanırım alttarafta görünmüyor isimler).
salim abi bu konu hakkında yorumlarımı almak istersen özelden görüşelim karşılıklı. çünkü bu forumda yanlış bişeyler varsa ve bunu düzeltmek için çabalıyosak açıkçası benim hevesim kırıldı, herhangi bi konuda dokunacağı varsada zerre yararım dokunsun istemiyorum. eğer karşılıklı fikir alışverişinde bulunmak istiyorsanız özelden görüşelim abi

18 yaş sınırı gelebilir,
konularda saçmalık olunca uyarmak yerine direk konuyu silmek, birdahakinde en azından silinecek diye dikkatli davranır yazanlar.

vs.vs.vs.

Hamza bey bence hata yapıyorsunuz:)
''sor abi'' diyecektiniz:D:D

18 yaş sınırı gelebilir,

vs.vs.vs.

Şimdi sen böyle söylüyosunya, bazıları zannediyoki 15 yaşındaki çocuğun sana abi demesini bekliyosun o yüzden şikayetcisin!
Hayır eminim sen zaten 15 yaşındaki birinden abi demesini beklemiyosun, ayrıca ağam dese ne olur paşam dese ne olur.

Dikkat çekilmesi gereken konu öncelikle Türkçemiz ve kullanılan üslup. Bu insanlar okula gitmemişlermi? hiç ders görmemişlermi anlamıyorumki?

"kardeş bşi sorcaktım" bu şeklde konuya girilirmi hiç?
Şunu yapması gerekmezmi? Öncelikle uygun bir başlıkla efendi gibi hitap edilse ardından mesajın içeriğinde talebini rica etse güzel olmazmı?

Çok zor olmasa gerek bunlara dikkat etmek he?

Hamza bey bence hata yapıyorsunuz:)
''sor abi'' diyecektiniz:D:D

doğru söylüyorsun ama 18 yaşında olmayan bir çocuğun araç hakkında ne bilgisi olur burda geyikten başka ne yapar ehliyet yok araba yok, burda sağda solda bu araba az gider yok yetişemezsin ona, çok yakarsın :)

komik ya...

18+ diyorum ben :P

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri