- Konuyu Başlatan
Peki bu forum için ciddi bir önerimidir ve bunun foruma ne gibi katkıları olacak sence? Yanlış anlama seni yargılamıyorum, konuyu kavrarsak hepberaber destek olalım bu öneriye onun için soruyorum.işte bundan bahsediyorum bende. saygı yokki arkadaş. sanki konu açma meraklısıyım hayret bişey. ben orada tüm forum üyelerinin o konu üzerinde yoğunlaşması için bi öneride bulundum. düşüncelerin sadece o konu üstünde yoğunlaşması için açtım. burda her türlü konuyu konuşuyoruz. ama yok en iyiyi siz biliyosunuz. üstünüze gittik diye açık yakalamaya çalış bin tepesine, ohh ne güzel. bundan sonrada bu konular hakkında bi tane yorum yapmam. babamın forumu sanki bana ne. iyilik olsun diye seviyeli düzeyli samimi bi arkadaşlık ortamı olsun diye çabalıyoruz (hata bende ne çabalıyosam, iyilikten maraz doğarmış) niyeyse göze batıyo.
tamam arkadaş silin o konumu hiç umrumda değil. forumada noluyosa olsun. canımın istediğine yazarım istemediğine yazmam bundan sonra. kabahat bende ne için çabalıyosam bak keyfine yaaa yesin millet birbirini sana ne...
Çünkü forum kuralları gereği isim ve soyisim yazmak zaten zorunlu (gerçi artık sanırım alttarafta görünmüyor isimler).