Yaa boşverin akışına bırakın gitsin. Zamanında bende takılıyordum böyle şeylere ama artık sallamıyorum

Her şey olacağına varır
Bu yaklaşımda yeni moda, amaan karışma bırak nasıl gidiyosa öyle gitsin. Bu anlayış bence çok telikeli ve yanlış.
Eğer medeniyet dediğimiz olguyu bir santim ileriye götürmek istiyorsak, disiplin, otorite ve kurallara uymak ve uygulamak zorundayız. Yani hukuk olmalı ve net olmalıdır.
Hukuk ve asayişin olmadığı yerde o serbest bıraktığımız herşey birgün gelip bize çarpacaktır.
Bu yazdıklarımla şahsınıza karşı değil genele yönelik olarak yazıyorum yanlış anlamayın. Maalesef evlilik programları, hiçbirşey vermeyen yarışma programları,ağa ve aşiret dizileriyle yetişen bir gençlik var ve hiçbirşey umurunda değil. Şu küçücük forum bile toplumumuzun bir aynası gibi.
Bu ülkede bişeyleri değiştireceksek ezbere değil kurallara uyarak yapmalıyız. Ancak ben insanımızı gerçekten anlamakta zorluk çekiyorum.
Çok alakalı değil ama sonucu bağlayıcı olduğu için bir örnek vermek istiyorum;
Malum survivor isimli bir program var ve dini imanı para olan ve para için herşeyi yapan bir sunucusu var. Bu programın elemeler kısmında, her haliyle ruh hastası ve huzur bozucu, düzen bozucu v.s. Tamer isimli Kıbrıslı bir delikanlı var. Diğeri ise grup içerisinde uyumlu, grup kurallarına bağlı ve bulunduğu grup için mücadele eden, efendi kişilikli birisi daha var.
Ne hikmetse bu millet o ruh hastasını yarışmada tuttu ancak diğerini elediler?
Yav şimdi bunu sadece reyting diye açıklamak yeterli olurmu?
Şuraya bağlayacağım; bu tip gençler yetişiyor, ama daha kötüsü büyük bir kısımda bu gençleri destekliyor!!!

Bunlar hayatun heryerindeler, forumlarda, okullarda, üniversitelerde, trafikte, apartmanımızda v.s.
Ne oldu bize ne oldu????