!!!Forumumuzun Kalitesi Düştümü???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
:D

önerilerinizi alalım. seviyeyi nasıl kurtarırız? Samet te bunu demek istiyor sadece. yani seviye düştü demekle olmaz bence bu işler. biz yönetim olarak forumdaki konuları denetliyoruz tamam elimizden geldiğincede anlayışlı davranıyoruz. ama insanlar benzine yine zam diye konu açmaktan sıkılmıyorlarsa bizim suçumuz ne :D bence bu konuyu açmak yerine önerileriniz konusuna şu şöyle yapılsa daha iyi olmaz mı gibi konu açılabilirse faydası olur.

bak şimdi sen beni yanlış anlıyorsun işte;)
saygısızlık yok onu belirteyim...
ben sizin sorunuza cevap verdim ve sizin bütün bir paragraf içinden takıldıgınız konuya yönelmemenizi söyledim sadece
yönetici olarak kimse görmek istemez yıllar emeği var sonuçta
örnekler hakkında yıkıcı değilde yapıcı olsak diyorum?nasıl olur?
biz başarısız yöneticileriz o zaman(neye göre değerlendiriliyorsa artık bu da:D) bu olaya çözüm bulamadık halen.ve bir çok forumda sizin konu başından beri bahsettiğiniz yaş olayını abi kardeş olayını göremediğimizden dolayı örnek alabileceğimiz bir yapıtta yok;)
yanii düşünmüyoruz sanmayın.elimden gelse yönetim bölümünü açarım size tartışılan konuları görürsünüz.belkide takdir edersiniz ama başarısız demekki bulamadık halen bu konuya bir çözüm....
örnekleri size karşı kullandıgım bölümü bulamadım.burada ortayı bulup forumu kurtarmaya çalışıyoruz:)))
şöyle söylim o zaman; citroenim varken bir citroen forumuna takılıyordum. halada arada girerim. insanlar kendi isim soyisimleri ile üye oluyorlardı, nick olayı kesinlikle yasaktı. bu da insanları birbirine karşı daha gerçekçi ve daha saygılı yapıyordu kesinlikle. küçük sürtüşmeler oradada oluyordu illaki ama genel anlamda saygısızlık yapıldığını hiç görmedim orada. son derece seviyeli düzeyli samimi bir ortam vardı. ha sanmayın ki ben orasını övüyorum burayı yerin dibine sokuyorum. bu sadece bir örnekti(örnek alabileceğimiz bir yapıt yok demiştiniz ona istinaden). belki burdada aynı uygulama yapılabilir. emin olun bu insanları sanallıktan bi nebze olsun çıkartıp gerçekliğe yaklaştırıyor.

başarılı olmak göreceli bi kavram demekki. bende forum sitesi sahibiydim, okul nedeniyle yeterince ilgilenemediğim için arkadaşlara bıraktım tüm yetkiyi. bizim forumlarımızda o zamanlar böyle bi sorun hiç ortaya çıkmamıştı. sonrasında ne oldu bilemiyorum ama biz böyle bi sorun yaşamadık hiç bi zaman. belkide dediğiniz gibidir sizin bi sorununuz yoktur, üyeler problemlidir. belkide siz çeki düzen vermeyi başaramıyorsunuzdur, bunların hiç birini bilemem. sonuçta admin odasında nasıl konuşmalar yapılıyor bunu bilemiyoruz. ama ortada insanların rahatsız olduğu bi durum var ki bu konu açılmış ve destekleniyor. bence biraz bu noktaya yönelin

Yaa boşverin akışına bırakın gitsin. Zamanında bende takılıyordum böyle şeylere ama artık sallamıyorum ;) Her şey olacağına varır :D

ben abi-kardeş muhabbetine takılmıyorum konu oraya çekiliyor buna engel olmaya çalışıyorum;)
burası askerlik değil hocam yaa:],
yanii ben şöyle düşünüyorum-insanlar ailede kurallarla büyüyor-okulda kurallar-hayatın her noktası kurallar topluluğu-sanal alem bunların yıkıldığı bir yer.ha elbette düzgün konuşulmalı ama yanii kasmak taraftarı değilim.yani bi cocuk gelmiş bana kardeşim demiş diye ona laf etmem-edemem-öğrendiği oysa onun zihniyetini değiştiremem.
dersenizki sert yapıcı kurallarımız olsun-onu da yaptık 2007 yılında:)sonuçları kötü oldu emin olun.
başlık ve Türkçe mevzuusuna gelince de o konuda emin olun sizin görmediğiniz çok şey bizim elimizden geçiyor-başlık hatalarını-mesajlardaki yanlışlıkları gördüğümüz anda düzeltiyoruz...;)
Çağatayı sallama fazla:)doktor çok üstüne gitmeyin dedi:D
Alacam onun anahtarını zaten :D

Kaliteden ziyade içerik doyurucu değil kanımca,yeterli paylaşım yapılmıyor bi konu açılıyor bi bakıyorum 2-3 şımarık hemen makaraya yumak yapıyor bilgi almak isteyen adamın konusunu bom .ok ediyorlar,yada bir konu hakkında adam gibi tartışamıyoruz bir iki tane radikal mutlaka çıkıyor konu ya siyasete ya dine kayıyor toplumca üzerimize sinmiş olan "tartışamama" sendromunu burada sık sık yaşıyoruz,böyle yapılırsa foruma yeni üye kazandıramayız biz bize debelenir dururuz.
Bunun yanında yararlı paylaşımlarda olmuyor değil,fakat yeterli değil.ben bilgisayarımı açtığımda ilk girdiğim 2-3 siteden biri de opelim.net oluyorama son zamanlarda tat vermemeye başladı desem yalan olmaz.

şöyle söylim o zaman; citroenim varken bir citroen forumuna takılıyordum. halada arada girerim. insanlar kendi isim soyisimleri ile üye oluyorlardı, nick olayı kesinlikle yasaktı. bu da insanları birbirine karşı daha gerçekçi ve daha saygılı yapıyordu kesinlikle. küçük sürtüşmeler oradada oluyordu illaki ama genel anlamda saygısızlık yapıldığını hiç görmedim orada. son derece seviyeli düzeyli samimi bir ortam vardı. ha sanmayın ki ben orasını övüyorum burayı yerin dibine sokuyorum. bu sadece bir örnekti(örnek alabileceğimiz bir yapıt yok demiştiniz ona istinaden). belki burdada aynı uygulama yapılabilir. emin olun bu insanları sanallıktan bi nebze olsun çıkartıp gerçekliğe yaklaştırıyor.

başarılı olmak göreceli bi kavram demekki. bende forum sitesi sahibiydim, okul nedeniyle yeterince ilgilenemediğim için arkadaşlara bıraktım tüm yetkiyi. bizim forumlarımızda o zamanlar böyle bi sorun hiç ortaya çıkmamıştı. sonrasında ne oldu bilemiyorum ama biz böyle bi sorun yaşamadık hiç bi zaman. belkide dediğiniz gibidir sizin bi sorununuz yoktur, üyeler problemlidir. belkide siz çeki düzen vermeyi başaramıyorsunuzdur, bunların hiç birini bilemem. sonuçta admin odasında nasıl konuşmalar yapılıyor bunu bilemiyoruz. ama ortada insanların rahatsız olduğu bi durum var ki bu konu açılmış ve destekleniyor. bence biraz bu noktaya yönelin
olur hay hay...
39,655 üyenin üyeliğini-nickini değiştirmek imkansız değil ama uğraşmayız bunuda belirtmek isterim dip not olarak...
---
birde konuda geçtiği için diyorum Türkçe kullanımı ile alakalı.
Türkçede ''!'' işareti peşpeşe 3 kere kullanılmaz diye biliyorum.
Cümlenin başında kullanılmaz diye biliyorum.
Soru işareti yine 3 kez kullanın farklı bir anlam katmıyor diye biliyorum.
yanii Başkanın dediği gibi çözüm şart:D

Son düzenleme:
ben nickimi seviyorum kara ay çok gizemli kara maske gibim kara murat gibim böyle asortik bir şey hoşuma gidiyor..

olur hay hay...
39,655 üyenin üyeliğini-nickini değiştirmek imkansız değil ama uğraşmayız bunuda belirtmek isterim dip not olarak...
o zaman dediklerimizin ne önemi kaldı ki, hepsi havada kaldı...

İyide niye nick değiştiriyoruz ki forum kurallarında ad soyad yazma zorunluluğu var. herkes alta adını soyadını yazacak zaten. yazmamakta ısrar eden nickine de gerçek ad soyadını yazmaz ki :D bununla uğraşmak boşa uğraşmak olmaz mı?

o zaman dediklerimizin ne önemi kaldı ki, hepsi havada kaldı...
bütün üyelerin nickini değiştirinmi diyorsunuz:confused:
hakikaten anlamadım o yüzden tekrar soruyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri