kesinlikle katılıyorum...evet hatırlıyorum ,yaşça büyük olmak herşeyin doğrusunu ,iyisini biliyorum manasına gelmez ama her ne olursa olsun yine de doğal olarak küçüklerden saygı bekler biz yaştakiler yoksa sitede arkadaşlık seviyesinde sorun yok en azından benim yüztyüze tanışma şansı yakaladığım insanlar gayet seviyeli,edepli,iyi niyetli kişiler sorun sundan kaynaklı sanırım adam yazıyı yazarken nasılsa sanal ortamda yazıyorum diye düşünüyor oysa bizim çoğumuzun ikili ilişkisi sanallıktan çoktan çıktı bizlerin çoğu yüzyüze tanışmış,hatta ailece gidip gelen tarzda dostluklar oluşturmuş kişilerizi misal benim ankaradaki dostlarım gözümde tütüyor hepsini de bu siteden tanıdım bunlar önemli şeyler az dikkat etmek lazım üsluba,hitap şekline vs...
yaşa saygı çok önemli, küçüklerin büyüklere, büyüklerin küçüklere. hitap olarak "siz" demek bişey kaybettirmez kimseye. ama saygısızlık hüviyetinde "sen" falan diyerek üste çıkmaya çalışarak daha da ötesi birbirini ezmeye çalışarak yapılan diyaloglar insanı soğutuyor. ben de forumlardan çok kişiyle tanıştım yüzyüze görüştük misafir ettik birbirimizi çok güzel dostluklar kurduk. ama nedense burda diğer forumlara göre bi soğukluk hissettim ilk baştan beri. muhabbete daha çok girdikçe kopmasamda uzaklaşmaya başladım biraz forumdan. daha ılımlı görmek isterim kesinlikle...