Forumumuzda kaç tane C'mon var bakalım. Tüm C'monlar buraya...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hi_cazz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
tek kapılar tek model sanırım 1.3 cdti ve spor versiyon;):)(ne bicim c'moncusun ben senden daha iyi biliyorum:))

aldınmı siyah alınır yada süt beyazı;),pıstırmak gercekten gerekli yüksek duruyor savurur filan dimii:)

jant bakmak gerekde body kit karsıyım ben orjinali kötü olsa tamamda orjinalide hoş bence;)

tek kapılı model sport model olarak geçiyor. 1.4 benzinli ve 1.3cdti versiyonu bulunuyor. Ama şu an Türkiye'de cdti olanı bayilerin elinde yok. 45 gün ile 2 ay arasına sipariş alıyorlar. Ve fiyat artışları falan seni etkiliyo. Ayrıca sipariş olduğu için pazarlıkta yapmıyorlar. Muğlada şu an bayide 1.4 benzinli kırmızı renkte var çok güzel ama benzinli olması yüzünden almadım.

1.4 binilmezki bununda yaa oldumu dizel olacak bence;)

haklısın samet benzin 3040 oldu ne iş yaa allahım yarrabbim habure yukarı gidiyor olurki bende satar alırım dizel bi corsa yada astra

C'monculara bak beee kentucy senin arabada lokum gibi valla :D

pertmii gölbaşından göle atıver gitsin:)

body için bişey diyemem görmem gerek:D

yada boşver sen pert etme ben rüzgarlıdan sprey boya alıyım sen zımparala ben gelene kadar boyayalım:):D:p

yokya pert etmek en iyisi :):):)

kentucky abi araç yakıyoda jant isterim diyip duruyo...

evet bende duyuyorum bu sesleride.önce bi para biriktireyimde sonra jant önerilerinizi alırım:):):)

C'monculara bak beee kentucy senin arabada lokum gibi valla :D

sağol adaş seninkide çok güzel:)

1.4 binilmezki bununda yaa oldumu dizel olacak bence;)

kesinlikle dediğim gibi tek cayma sebebim o 3 kapıdan. dizel al başın ağrımasın.

"Yakıt güzel, performans güzel, 1.3cdti niye güzel olmasın?":D

Arkadaşlar Öncelikle Aracım Geçtiğimiz salı yani 3 gün önce geldi.resimleri çekip koycamda. burebista kardeşimin plkasından 1 sonra benimki geliyor yakın almışız arabaları

burebista:34 ER 7999
Benimki:34 ER 8001

acaba arada kim var

Para var huzur varrr :):):)

Arkadaşlar Öncelikle Aracım Geçtiğimiz salı yani 3 gün önce geldi.resimleri çekip koycamda. burebista kardeşimin plkasından 1 sonra benimki geliyor yakın almışız arabaları

burebista:34 ER 7999
Benimki:34 ER 8001

acaba arada kim var

hayırlı olsun tekrar resimleri bekliyoruz sabırsızlıkla

Geri