Forumumuzda kaç tane C'mon var bakalım. Tüm C'monlar buraya...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hi_cazz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
benim avatarımdan bahsediyosan ordakiler su.
yok ya hayır. bir arkadaşımız yeşil bi corsa koymuştu orda karın üzerindeydi. orda fırlatıyordu karları cidden güzel fırlatıyo ama :)

yok ya hayır. bir arkadaşımız yeşil bi corsa koymuştu orda karın üzerindeydi. orda fırlatıyordu karları cidden güzel fırlatıyo ama :)

tamam o zaman anlaşılmıştır.

5 C'mon oldu galiba...[/quote]

para var huzur var valla :)

Nihayet yıkadım ve temiz resimlerini koyuyorum benim afacanın :)

pict0257bq6.jpg

pict0258nb5.jpg

pict0256ca0.jpg

yaaa benimde camlı tek kapı c'monlar hoşuma gidiyor hele bide simsiyah olacak rengi süper olur, aklıma girmiyor degil yanii sıfırı;)
bendemi katılsam ney c'monculara:)

yaaa benimde camlı tek kapı c'monlar hoşuma gidiyor hele bide simsiyah olacak rengi süper olur, aklıma girmiyor degil yanii sıfırı;)
bendemi katılsam ney c'monculara:)

valla katıl benimde o 3 kapılı siyah corsa da gözüm vardıda.finansal gücü sağlayan ailem 3 kapıya ve siyaha karşıydılar bunu aldım:)spor modelini alıcan birazda pıstırıcan yere çakıcan 17 çelik jant bide body kittt off ne piyasa olur bahçeli 7de :):):)

tek kapılar tek model sanırım 1.3 cdti ve spor versiyon;):)(ne bicim c'moncusun ben senden daha iyi biliyorum:))

aldınmı siyah alınır yada süt beyazı;),pıstırmak gercekten gerekli yüksek duruyor savurur filan dimii:)

jant bakmak gerekde body kit karsıyım ben orjinali kötü olsa tamamda orjinalide hoş bence;)

tek kapılar tek model sanırım 1.3 cdti ve spor versiyon;):)(ne bicim c'moncusun ben senden daha iyi biliyorum:))

aldınmı siyah alınır yada süt beyazı;),pıstırmak gercekten gerekli yüksek duruyor savurur filan dimii:)

jant bakmak gerekde body kit karsıyım ben orjinali kötü olsa tamamda orjinalide hoş bence;)

biliyomda işte öylesin söyledim spor diye.body kit in de serviste yapılanı var orijinali çok güzel duruyor onun için dedim :):):)bende arabayı pert edem de siyah alam renk zevkimiz aynı bende beyazla siyahı sevmiştim

pertmii gölbaşından göle atıver gitsin:)

body için bişey diyemem görmem gerek:D

yada boşver sen pert etme ben rüzgarlıdan sprey boya alıyım sen zımparala ben gelene kadar boyayalım:):D:p

kentucky abi araç yakıyoda jant isterim diyip duruyo...

Geri