yok ya hayır. bir arkadaşımız yeşil bi corsa koymuştu orda karın üzerindeydi. orda fırlatıyordu karları cidden güzel fırlatıyo amabenim avatarımdan bahsediyosan ordakiler su.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yok ya hayır. bir arkadaşımız yeşil bi corsa koymuştu orda karın üzerindeydi. orda fırlatıyordu karları cidden güzel fırlatıyo amabenim avatarımdan bahsediyosan ordakiler su.
yok ya hayır. bir arkadaşımız yeşil bi corsa koymuştu orda karın üzerindeydi. orda fırlatıyordu karları cidden güzel fırlatıyo ama![]()
yaaa benimde camlı tek kapı c'monlar hoşuma gidiyor hele bide simsiyah olacak rengi süper olur, aklıma girmiyor degil yanii sıfırı
bendemi katılsam ney c'monculara![]()
tek kapılar tek model sanırım 1.3 cdti ve spor versiyon(ne bicim c'moncusun ben senden daha iyi biliyorum
)
aldınmı siyah alınır yada süt beyazı,pıstırmak gercekten gerekli yüksek duruyor savurur filan dimii
jant bakmak gerekde body kit karsıyım ben orjinali kötü olsa tamamda orjinalide hoş bence![]()