Forumdaki dolandırıcılar hakkında...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AstRA_ZN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
çok geçmiş olsun.. umarım en kısa zamanda döner..

Selam Aytaç, öncelikle geçmiş olsun diyorum.İyiniyetli yaklaşımın gerçekten suistimal edilmiş görünüyor. Üyenin tam nickname ini verirsen kimdir nedir bir bakmaya çalışalım.Elimizden ne gelir ne kadarlık bir mal sattın bilemiyorum ama yardımcı olmaya çalışalım.En azından halen aktif bir üyemi , değilmi? Ulaşabilecek bilgileri varmı yok mu bir kontrol edelim.

benim hatırladıgım kadarıyla yenı uyeydı galıba aytac :sorry:
aytac sahısın msnsını buldum ozelden konusalım

Son düzenleme:
çiğ süt emmiş insanlar var böyle. sende haklısın bu samimi ortama güvenip göndermişsin.sağlık olsun giden gitmiş, bir müsibet bin nasihattan iyidir.diğer arkadaşlara ders olsun.tekrar geçmiş olsun.

çiğ süt emmiş insanlar var böyle. sende haklısın bu samimi ortama güvenip göndermişsin.sağlık olsun giden gitmiş, bir müsibet bin nasihattan iyidir.diğer arkadaşlara ders olsun.tekrar geçmiş olsun.
hiç sorma gokhan ya bu guzel ortami bozmaya calısanlar utansın :sorry:

:eek:ama belki başına bi iş gelmiştir bu açıdan da düşünmek gerek..neyse geçmiş olsun artık kimseye güwende kalmadı nasıl iş yaa bu böyle

:eek:ama belki başına bi iş gelmiştir bu açıdan da düşünmek gerek..neyse geçmiş olsun artık kimseye güwende kalmadı nasıl iş yaa bu böyle
msnem de konustuk o malum sahısla konusma kayıtları elımde bakalım ne olcak aytac bı gelsın:sorry:

bir elin beş parmağı bir değil malesef arada bozuk olanlarda çıkacak elbet ama bu doğanın kanunu geçmiş olsun kardeş umarım ve dediğin arkadaşın bir bahanesi vardır

geçmiş olsun inş. günahını almıyoruzdur. inş. haklı çıkmayalım ya (kaçma konusunda)

yinede geçmiş olsun abim dikkat etmek gerekiyor galiba

Aynı şey benimde başıma geldi. 1 hafta önce teyp için birisi bayagı bi aradı konuştuk izinde olduğumu teybin başka şehirde olduğunu söyledim oda izne gideceğini söyleyince yolda magdur olmasın diye iyi niyetli olarak ben bi arkadaşıma kargoyu gönderttim problem çıkarsada arayın dedim cumartesi gönderdim pazartesi teslim aldı. Ses seda yok aradım öderiz araca takalım çalısın vs vs. Benimde senin gibi asabımı bozdu niyeti bozdum netten seceresini çıkardım hatta alan şahsın elimde vesikalık resmi bile vardı en son önceki gün görüştüm dün ödemesini yapmış yaptım diye haber dahi vermedi.?

Seni anlıyorum insan iyi niyetli olarak davranıp karşıdan cvp alamayınca huzursuz oluyor. Malın değeri değil karşındaki insanın davranışı canını sıkyor. Kimsenin hakkı kalmaz kimsede çıkar bi yerlerinden.

Ama cvp alamayınca olumsuz düşünsen de sandığın gibi olmayabilir.
öncelikle hesap numaranı telefonda konuşarak verme. yanlış anlşaılabilir. Banka şube kodu hesap no yazarak mesaj ile gönder.
Belki numarayı yanlış aldı başka yere gönderdi.

1 haftadır kapalı mı telefonu..?

1-Kargoyu teslim alan şahsın ismi kargoda gözüküyordur. gönderdiğin adres semt bilğilerinden
TTRehber üzerinden ev numarasını bulabilirsin.

Son düzenleme:
Geri