Forumdaki dolandırıcılar hakkında...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AstRA_ZN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
zaten bu kadar bedduadan sonra haıy edermi o parça vede 100 ytl için bu kadar itham almak nası bi anlayış insanlık bu ayıbın daniskası derlerye işte bu o terbiyesizlik yaa yuhhh 100 ytl ye tenezzül ediyolar kime güveniceez alla allaa baksana tel çalıyo açmıyomuş

Ben de şunu söyleyebilirim. Haram mal bi taraftan çıkar. Hayır getirmez yani. Umarız hakında kötü bir izlenim bırakan kardeş geçerli bir mazeretle paranı bir an evvel verir ve bu başlık mutlu sona ulaşır. Uşak kurtulur herkes eski neşeli mutlu günlere kavuşur.

çok geçmiş olsun :( bende siteden 3-4 arkadaş/Abiyle alışveriş yaptım çok şükür en ufak bir sorun bile yaşamadım.hepside çok iyi insanlardı. aslında en güzeli gittigidiyor.com gibi siteleri kullanmak.güvenlik açısından bu önemli.100 ytl gideceğine 10 ytl komisyon veririm içim rahat olur :(

Ne seerefsizler var su dünyada. 3 kuruşluk mal için hem kul hakkı yiyosun hem anneciğine selam söyletiyosun. Ar namus kalmamış ne diim onu doğuran helali haramı ögretmeyen anası babası sevinsin.

insanlar da hayvandır. insanları hayvanlardan ayıran tek özellikleri düşünme yetilerinin olması
işte malesef aramızda düşünme yetisi olmayan insan kılığında yaratıklar da dolaşıyor.

Son düzenleme:
ceycey0064@hotmail.com dan dolandırıcı arkadaşa ulaşabilir kendisi ve ailesi hakkındaki iyi dileklerinizi!! iletebilirsiniz.Mütemadiyen online olmakta ve iyi dilekleri kabul etmekte,yüzsüz olduğu içinde cvp verememektedir.Uşakta türü koruma altına alındığı için hayvan Barınağında bulunmakta kendisi.Ceylan Arpacı derseniz bilir zaten Uşaktaki Tek Ş.r.f.siz H.y.v.n.ğ.l.h.y.v.n 'dır kendisi....

100 ytl için canını sıkma abi.. sadakan olsun.. ama forumda oturaklı üyeler haricinde bu tarz alışveriş yapmamak lazım bence... dolandırıcı çok ,belki ekonomik bozukluktan ama türk milleti çok bozuk artık.. babamın işinden doğru biliorum iflas eden insanları ümit verip dolandıran bi çok insan da gördüm..
bide dayım araba meraklısıdır.. gasteden fiyatı uygun araba gördümü kaçırmaz.. şansına 3 4 kere öle araba almış hiç sorun çıkmamış.. bigün yine aynı şekil fiyatta anlaşmış adama kapora yollamış 500 ytl 2 3 sene önce, derken bi esnaf arkadaşı bide ben arayım demiş satıcı ondanda kapora istemiş yani dolandırıcı işte.. halimize yazık!

Geçmiş olsun. Allah başının gözünün ve sevdiklerinin sadakası olarak kabul etsin ki bir gün bir yerde karşına çıkarsın. aynı türden üç-dört satış da ben yaptım ama şimdiye kadar sorun çıkmadı. Hepsi iyi insanlardı. Ama hep böyle bir insan vasfı taşımayana denk gelirim diye korkuyorum. Aceba pazar yerine bir kural mı getirsek, her alış-verişte önce mutlaka para ödenmlidir diye?

geçmiş olsun, boğazında kalmasada elbet bi şekilde çıkar ondan,

pazaryeri alışverinde ilanın 2. el alım-satım sitelerine verilip linkinin konması zorunluluğu falan olsa?
bildiğim kadarıyla o sitelerde, teslimat ve ödemenin serbest bırakılması kısmını site takip ediyor, bu şekil durumlardan belki korunmuş olur herkes?

karakter meselesi..boşver dostum.

geçmiş olsun kardeşim. forumdaki samimi ortamın etkisiyle küçük bi hata yapmışsın. inşallah olay düşündüğümüz gibi değildirde biz yanılıyoruzdur.

Geri