Formula 1 Fransa Grand Prix Massa'nın

burak loves opel

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
başından sonuna kadar izledim.1.Massa 2.Raikonen 3.trulli 4.kovalainen 5.webber 6.pique(reno) 7.alonso 8.redbull reno(pilotu bilmiyorum).biliyorsunuz hamilton sıralama turlarında ceza aldı ve baya gerilerden başladı.raikonen 1. başladı ama arabasındaki sorun nedeniyle massaya yol verdi ve zorlanmadan 2. bitirdi.alonsoda arabasındaki arkadan kayma problemi yüzünden çok iyi değildi ve 7.bitirdi.kovalainende 8-9 uncu başlayıp 4. bitirdi.ben bu kadar hatırlıyorum.yorumlarınızı alalım

başından sonuna kadar izledim.1.Massa 2.Raikonen 3.trulli 4.kovalainen 5.webber 6.pique(reno) 7.alonso 8.redbull reno(pilotu bilmiyorum).biliyorsunuz hamilton sıralama turlarında ceza aldı ve baya gerilerden başladı.raikonen 1. başladı ama arabasındaki sorun nedeniyle massaya yol verdi ve zorlanmadan 2. bitirdi.alonsoda arabasındaki arkadan kayma problemi yüzünden çok iyi değildi ve 7.bitirdi.kovalainende 8-9 uncu başlayıp 4. bitirdi.ben bu kadar hatırlıyorum.yorumlarınızı alalım
Raikonen'in aracındaki egzos çıkışlarından biri koptu. Nereden bakarsan bak arabaya tur başına en az 3 saniye kaybettirdi. Birçok arkadaş sırf performans veriyor diye piyasada gelişigüzel yapılan sırf gürültü çıkaran uyduruk egzoslara para harcıyor. Egzos çıkışlarının ne kadar önemli olduğunun en güzel kanıtı.

evet gerçekten önemli.alonsonun arabada gerçekten sorun var bu sene pek yapamadı renault.arkadan kayıyor kameradan bile belli:)team radio dinlemek çok zevkli oluyo ya:)dikkatli dinleyince ne dedikleri çok rahat anlaşılıyor.

massa bile bunu beklemediğini, şanslı olduğunu söyledi. raikkonen de araç nerdeyse durma noktasına gelmişti bir kaç tur daha olsa olacak olan buydu hayal kırıklığı yaşıyorum ama yine de 8 puan aldığım için mutluyum dedi. herşeye rağmen podyum yine de kızardı...

alonsonun arabası bu sene iyi değil gerçekten.renault 2006 da süper bi araba yapmıştı arkasında "telefonica" yazan.hele alonsonun hungary 2006 da bir başlayışı var hiç unutmam.13. başlayıp 8 turda lider olmuştu youtube da videosu var massaya raikonene hamiltona vs.hep toz yutturdu.benim favorim her zaman alonsodur.bu sene arabası iyi olsaydı bence yine renault alırdı

Geri