Formula 1 araçlarındaki yağmur ışığı

Kardeşim yoruma kapalı olsam buda işim olmazdı...Bu güzel olmaz demek bir fikirdir,yorumdur....Bende eyvallah derimm..Beğenmeyebilir derimm..Ama işin içine ukalaca dalga geçer gibi yazılar girince işler değişir..Kimse kimseye düşüncesini dalga geçsin diye açıklamaz veya paylaşmaz....

Ör: siz aracınızla monte karlo veya san marinoda mı yarışacaksınız,ben briatore nin yerinde olsa Alansoyu bırakıp pilot olarak derhal Türkiyeden birisini alırdım......
veya
Ör:
ferrari şöyle yapmış hadi yapalım
audi ledli far yapmış hadi yapalım
bmw angel yapmış hadi yapalım

Bunun gibi yaklaşımlar doğal olarak insanda sinir yapar..

birincisi bak hayla asabisin bende üslubumu ona göre değiştiririm efendi saygılı yaklaşıyoruz saygımızı sevgimizi suistimal etme bende bilirim racon kesip konuşmayı onlar kolay işler..

ikincisi yazımda dalga geçer ukala hiç bir yan yok yapsam seni yerin dibine sokmasınıda bilirdim kro işi maraba işi hanzo işi diye öyle bir şeyde yazmadım
tamamen şu an arabaların üstünde zaten mevcut olan şeyleri yazdım ve bu şeyler bu markalara has şeyler yazdım hayla anlamamakda inat ediyorsun

üçüncüsü ben yazılarıma arkadaşlar diye başlarım çünkü her kezi arkadaşım olarak görürüm yazımda nerde ukala dalga geçer gibi yazmışım kimi hor görmüşüm kime tepeden bakmışım

okuduğundan ne anlamışsınki ne yazıyorsun iyicene uçmuşsun saçma sapan şeyler yazıyorsun yok ahlak polisiymişiz ukalaymışız dalga geçmişiz iki satır yazı yazdık görende üç sayfa yazı yazdık sanır nasıl bir hayal gücün varsa artık...

Hayır anlamadığım kim racon kesiyor...Ne alakası var sevgi ve saygının kim yanlış konuşuyor...Zaten ilk muhattap sen değilsin yukarıdaki yazılanları özellikle Start19 adlı şahsın yazdıklarını ve altındaki Al paciona isimli konuyu açan arkadaşın yazdıklarını okursan neden sinir yapıldığını anlarsın...
Ayrıca sabırsızlıkla yerin dibine nasıl sokucağını bilmek ve görmek istiyorum...

gerek yok sen kendin zaten bu işi kendine çok iyi yapıyorsun...
neyse benim bu konu hakkında son yazım benim o insanların yazdığı değil senin benim yazılarıma yapdığın yorumun ilgilendirir
ben saygısızlık terbiyesizlik etmem heleki haddim değilki öyle ukalaca saygızıca yazıyım bak ilk sana cevap yazdığımda da dikkat et sizli yazdım saygımı bozmadım gene bozmuyorum iyi geceler diliyorum bir led için sinir yapmaya değmez sende yapma bence :D altı üstü bir led

Muayneden geçmeyebilir :s

Hakan arkadaşım konuyu dağıtıp gerginlik yaratmana gerek yok.burası bir paylaşım forumu.elbette sende fikrini söyleyeceksin.ama kimseye akıl verip,aşağılamıyacaksın yada yaptıklarını hor görmeyeceksin.bak ben yukarda ne yazmışım; renkler ve zevkler tartışmaya açık değildir. üstelik söz konusu olan aparat senin söylediklerinle uzaktan yakından bağlantılı değildir.bunu kullanmanın güvenlik amaçlı bir nedeni vardır.

Hayırdır birader ne yapıp ne yapamıyacağıma senmi karar vereceksin... Ukalaca cevap vermenin alemi yok... Eğer çok mesaj yazmak istiyorsan eğlence bölümüne yazabilirsin..

Arkadaşım ben işinde gücünde birisiyim,her zaman yazmaya zaman ayıramıyorum,amacımda çok...çok...mesaj yazmak değil,sadece anlama kapasitesi olanlara, hem kendime göre, hem de toplumun kabul ettiği doğruları göstermektir.Ben çok bildiğimi iddia etmiyorum, ama toplumda kabul gören ahlaki değerleri bildiğime eminim,darısı senin gibi şahısların başına!...............

Biliyosun renkler ve zevkler tartışmaya açık değildir. ayrıca her gördüğümü aracıma takmıyorumki, formula 1 sever birisi olarak ilgimi çekiyor ve takılsa nasıl olur diye merak ediyorum ve araştırıyorum. Muayenede sorun yaratacak bir parça değil bu ve herzaman açık kalması gerekli değil.

Briatorenin tercihlerini bilemem ama felipe massadan daha iyi pilot olacağıma eminim.neden bir Türk ün bunu yapamayacağını düşünmenizede anlam veremedim açıkcası.

Şunu özellikle belirtmek isterim ben de en az sizin kadar TÜRK MİLLİYETÇİSİYİM.Lütfen konuyu değişik platformlara çekmeyiniz.Öncelikle araç kullanmak bir disiplindir,bunu da elde etmek için eğitim ve zamana ihtiyaç vardır.Tabi ki bir TÜRK'de F1 de yarışabilir,ama bunun için hayli zaman geçmesi gerekir,çünki ne bizim yarışan diğer ülkeler gibi güçlü bir otomotiv sektörümüz var,ne de takım kurmak için bu işe gönül vermiş para babalarımız var.Samsun'da bir hafta içinde iki kaza gördüm iki kazada 12 kişi hakkın rahmetine kavuştu.Anlatabildim mi acaba..

Şunu özellikle belirtmek isterim ben de en az sizin kadar TÜRK MİLLİYETÇİSİYİM.Lütfen konuyu değişik platformlara çekmeyiniz.Öncelikle araç kullanmak bir disiplindir,bunu da elde etmek için eğitim ve zamana ihtiyaç vardır.Tabi ki bir TÜRK'de F1 de yarışabilir,ama bunun için hayli zaman geçmesi gerekir,çünki ne bizim yarışan diğer ülkeler gibi güçlü bir otomotiv sektörümüz var,ne de takım kurmak için bu işe gönül vermiş para babalarımız var.Samsun'da bir hafta içinde iki kaza gördüm iki kazada 12 kişi hakkın rahmetine kavuştu.Anlatabildim mi acaba..
Benim yazdıklarımla sizin bu cevabınız arasında hiçbir bağlantı kuramadım kusura bakmayın.çok basit bir konuyu gereksizce geriyosunuz.

bunları yapıcağınıza backoff denen ucuz bast bir sistem var ebayda satış fiyatı 30 dolar falandı galiba özelliğide frenlere çok sert basdınızmı acil durumlarda falan aracın dörtlüleri otomatik yanıp yanıp sönüyor ve arka fren lambalarınızda devamlı yanıp yanıp sönüyor ...

bizim vectralarda standart..

Geri