aslında güzel olur valla..
Polise Peşime Takıl Der Gibi Olmasın
İkinizede katılıyorum.
Polise Peşime Takıl Der Gibi Olmasın

İkinizede katılıyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şimdi bunu takmanın biçok amacı sıralanabilir, sadece sis ve yağmur olduğunda çalıştırarak arkadan gelenlerin dikkatini daha çok çekmek amaçlı takılabilir (bu yapılış amacı zaten), sırf hava olsun diye takılabilir, zevk meselesi olduğu için takılabilir,ya da ayarını hafif değiştirerek; olur olmaz arabalara mor-beyaz-v.s renklerde orjinal olmayan saçma sapan ampuller takıp kısalarıda uzunlar gibi olup milletin gözüne batıranların gözüne sokmak için takılabilir, yada sürekli uzunları ile seyahat edenlerin gözüne sokmak için takılabilir.
yeterlimi sizin için bu nedenler?
Biliyosun renkler ve zevkler tartışmaya açık değildir. ayrıca her gördüğümü aracıma takmıyorumki, formula 1 sever birisi olarak ilgimi çekiyor ve takılsa nasıl olur diye merak ediyorum ve araştırıyorum. Muayenede sorun yaratacak bir parça değil bu ve herzaman açık kalması gerekli değil.Yaklaşık 10-12 yıldır formula 1 yarışlarını takip ediyorum ,gene 20 yıldır araç kullanıyorum hiç aklıma gelmemişti bu yağmur lambalarını aracıma taktırmak,herkes her gördüğünü bir yere monte ediyor sonrada muayenede geçemedim diyor,affedersiniz siz aracınızla monte karlo veya san marinoda mı yarışacaksınız,ben briatore nin yerinde olsa Alansoyu bırakıp pilot olarak derhal Türkiyeden birisini alırdım......
Yaklaşık 10-12 yıldır formula 1 yarışlarını takip ediyorum ,gene 20 yıldır araç kullanıyorum hiç aklıma gelmemişti bu yağmur lambalarını aracıma taktırmak,herkes her gördüğünü bir yere monte ediyor sonrada muayenede geçemedim diyor,affedersiniz siz aracınızla monte karlo veya san marinoda mı yarışacaksınız,ben briatore nin yerinde olsa Alansoyu bırakıp pilot olarak derhal Türkiyeden birisini alırdım......