Formula 1 araçlarındaki yağmur ışığı

Al Paciona

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar formula 1 i takip edenler bilir.yağmurlu havalarda aracın arkasında yakılması mecbur olan ve yanıp sönen ledli kırmızı bir ışık var.oldukca güçlü ışık veriyor.acaba bunu yapan satan biyer varmıdır ankarada?tapmon altına takmak istiyorum arka tarafa.sis farının düğmesine bağlatıp sis farlarını açınca çalışmasını istiyorum.güzel durabilir kanaatindeyim.

takilir takilmasinada sizin orda polis tanidiklariniz veya polis akrabainiz varmi .? ust makamdan olmasi sart diye biliyorum... yada cepiniz paranizin isisiyla yanmasi gerek :)
abi saka bi yana ama polis bisye demezmi ? arkadaslarin anlattirklarina gore adamlar cam filmine bile sorun cikariyorlar sen formula arabalarinin isigini takacam diyorsun ????!!!!

abi yapması çok kolay ama bence biraz çakma durur. Yapan yer yoktur ama yapmak çok kolay.

abi yapması çok kolay ama bence biraz çakma durur. Yapan yer yoktur ama yapmak çok kolay.
onun için sordum buğracım yapılması muhtemelen kolaydır.yan sanayide elektronikciler yapmıştır mutlaka.takmasıda basit olur tamponun altına monte arka sisden bir kablo bitti.bu forumdada verildi istanbulda yolda çekilen bi video vardı.orda normal ferrarinin arkasında takılıydı.muhtemelen orjinal değildir zaten.kuvvetli ledlerle bir panel üzerine, basit bir yazılımla olur bu iş;) Buğracım düşelim bu mesele üstüne takalım araçlara.hatta sadece foruma girenler taksın bilelim böylece forum üyesi oldukların:D

Afedersiniz aracınızın tamponuna ne amaçla taktırıyorsunuz biraz daha açıklar mısını?

benim resimde de brabus arkasında orj. var. ki forumdaki videonun ferraride de orj. mevcut. ama sonradan nasıl olur bakmak lazım

corsa ve astra gtc - opc lere iyi gider aslında..

arkadan gelenin gözlerini mahveder ama yaa.. yağmursuz-sissiz havada arka sis farı bile çok kötü ediyor..birde onun yanına, yanıp sönen ikaz ışığının eklenmesi hepten duman eder.

normal arka sis farını, flaşör gibi yanar söner hale getirtsen olmazmı?

ferrarilerde standart diye biliyorum sonradan yapılma değil. Ama yapılabilir hatta geçen gün benimde aklıma geldi. Elimde önüme düşen trafik lambasından kalan 110tane kırmızı led var :D acaba tamponun iç tarafına doğru yapsam :D yere hem göz almaz :D

Geçenlerde bir Palio da görmüştüm. Tamponun alt kısmında bir pencere açıp oraya monte ettirmiş. Son derece komik duruyordu. Bence hiç gerek yok.

Geri