- Konuyu Başlatan
sen bana haber verme tek git ibo...oldumu..
bu arada bu akşam varmı biri gidelim?
bu arada bu akşam varmı biri gidelim?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şimdi Ankara'da gezilecek fazla bir yer yok, bu doğru. Alışveriş Merkezleri olarak Panora, Cepa ve Outlet Center'ı öneririm. Armada'yı saymıyorum bile. Benim en sevdiğim AVM'dir Ankara'da.
Açık yerler diyorsanız en başta Mogan Parkı veya Eymir Gölü. Daha sonra Ahlatlıbel, Devran Tesisleri. İster spor yapın, ister yemek yiyin, ister ormanda yürüyün(ormanın sonunda müthiş gölbaşı manzarası var), ister go-karta binin. Gençlik Parkı yenilendi. Mutlaka gidip görmenizi öneririm. Eski Gençlik Parkı'ndan eser yok. Benim önerilerim bu kadar. Ankara'da fazla gezecek bir yer yokYa da köyüme gelin ben sizi ağırlayım
Bala-Kesikköprü. Balık tutun, mangal yakın, çadır kurun, eşsiz doğa kokusunu içinize çekin.
Ankara'da yeni trent bu olmalı. Geçen hafta abimin arabasını park için yapılan cepten çektiler. Akıllarınca, ya trafik polisleri yeni emniyet müdürüne bak nasıl çalışıyoruz diye şirinlik yapıyorlar, ya da yeni emniyet müdürü canla başla çalıştığını zannediyor. Sen devlet olarak gerektiği kadar otopark yaparsın, belediye olarak binalara otopark yapma zorunluluğu getirirsin, ana cadde üzerindeki otel, sinema, cafe gibi yerlere ruhsat verirken yeterli otoparkın var mı diye sorarsın ondan sonra ben öküz gibi arabamı yaya kaldırımına, caddeye park edersem cezamı kesersin. Bizde çare kolay. Devlet üzerine düşeni asla ve asla yapmaz, vatandaşına yasak demeyi görev olarak görür. Ya çaresi........dün akşam 7.caddeye gitme gafletinde bulundum. polis abiler resmen psikopata bağlamış. park halinde ne kadar araba varsa alayının sileceğinde o 1. kalitete ceza kağıdı vardı.
Ankara'da yeni trent bu olmalı. Geçen hafta abimin arabasını park için yapılan cepten çektiler. Akıllarınca, ya trafik polisler yeni emniyet müdürüne bak nasıl çalışıyoruz diye şirinlik yapıyorlar, ya da yeni emniyet müdürü canla başla çalıştığını zannediyor. Sen devlet olarak gerektiği kadar otopark yaparsın, belediye olarak binalara otopark yapma zorunluluğu getirirsin, ana cadde üzerindeki otel, sinema, cafe gibi yerlere ruhsat verirken yeterli otoparkın var mı diye sorarsın ondan sonra ben öküz gibi arabamı yaya kaldırımına, caddeye park edersem cezamı kesersin. Bizde çare kolay. Devlet üzerine düşeni asla ve asla yapmaz, vatandaşına yasak demeyi görev olarak görür. Ya çaresi........