yahu geliyorum yoksun arkadaşım ya bu nasıl iş..
VGT nin sahibi arkadaşla bayaa sohbet ettik 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dogma buyume Ankaraliyim fakat son 4 aydir istanbul calisiyorum cektigim eziyeti anlatamam ben boyle birsey gormedim hergun Sariyerden- k.cekmeceye gidiyorum.Trafik tam bir rezalet.Hafta sonu Ank-Ist yapiyorum 3 saat suruyor ist giselerden karsiya gecmem kopru calismalarindan dolayi 2 saat suruyor.Maalesef emniyet seridini kullanmak zorunda kaliyoruz ceza yermiyiz bilmiyorum otobanda kamera var ama 4 aydir henuz ceza gelmedi.Bu konuyada bilgisi olan bir arkadas var sa aciklik getirirse guzel olur.Otobanda emniyet seridinden ceza yaziliyormu-
Ankaranin tek eksigi deniz onuda zaten havuzlarla kapatiyoruz.yoksa Eglence acisindan istanbuldan farki yok sadece istanbul fiyatlar biraz daha kaba tabirle kazik.
Ama birturlu anlamis degilim insanlar alis veris yada sinemaya gitmedigi taktirde niye avmleri tercih eder ve kalabalik yaratirlar.Millet bulusmak icin avmleri randevu yeri olarak veriyorlar.
Bu sirada park caddesi gercekten super eglence acisindan istanbulu yakalamis diyebilirim zaten acilanlarin cogu istabuldaki mekanlar.
Isin bana gore ozeti Istanbul eglence stress trafik ve guvenlikten yoksun bir sehir en buyuk artisi deniz yorgnlugu atmak icin 10 dk baksaniz yeterli
Ankara eglence,rahat,huzurlu ucuz ve kolay erisim yonunden avantajli Ankarada kendinize daha fazla vakit ayirabilirsiniz ama istanbul gunun en az 2 saati yolda gecer.
Birde su var Ankaralilarin cogu istanbulu begenmezler bunun tam terside istanbullular icin gecerlidir.
Istanbullu arkadaslar sizler nerelerde vakit geciriyorsunuz