Forever BAŞKENT...

Hipodrumda abi 19 Mayıs Stadının karşısında.Aşırı kalabalık oldugunu ve it kopuk,serserilerin dolduğunu düşündüğümden hiç gitmedim.Kimseyede tavsiye etmem.En ufak bi konserde bile laf atma,taciz,kavga vs.vs. oldugunu bildigimden,böylesine büyük organizasyonlardaki durumu düşünemiyorum :D zaten yukardada bi arkadaşımız belirtmiş. ''siz siz olun gitmeyin'' diye :D:D

abicim zaten hipodromda ne zaman bi aktivite olmuş olsa aynı olaylar yaşanıyor alkol alıp kükreyenler bayanları sıkıştıranlar fln..o yüzden bende pek gitmemeyi tercih ediyorum ..ayrıca park yeri fln da yok ..metroyla otobüsle uğraşamam yani.

forever tunalıı

belli kalite belli insanların takıldığı belli standartın üstündeki mekanlardayız
iti köpeği yok en azından
ayrıca çankayada kız arkadaşınızla oturacagınız yada konusup sohbet edebileceginiz güzel cafelerde varr

ondan sonraa

hem arabayla gidip arabasız dönmekte kolay oluyor taksi cok yazmıyor:D

seğmenler parkı dersem şimdi sayfalar sürer anlatması o parkı hiç acmıyım o konuyu;)

ama tunalıı iyidir iyi
caddede dolaşmaktan bahsetmiyorumm
misal randoma gidin kel kafalı murata selamımı söyleyin çerezi beleş versin:D:D

off offf fecii özledimmm yaaa

kel kafalı murattt :)

dün akşam 7.caddeye gitme gafletinde bulundum. polis abiler resmen psikopata bağlamış. park halinde ne kadar araba varsa alayının sileceğinde o 1. kalitete ceza kağıdı vardı.

dün akşam 7.caddeye gitme gafletinde bulundum. polis abiler resmen psikopata bağlamış. park halinde ne kadar araba varsa alayının sileceğinde o 1. kalitete ceza kağıdı vardı.

15 dakika sınırlaması var. Eğer polisin canı sıkılmışsa baştan aşağı bi tur atıyor. dönerkende cezaları yapıştırıyor.

ankara o yönden cok gariban illa avm diyosanız panora yada ankamall

ama bişeyler yudumlayım diyosanız

new castle num num para yoksada sakarya ;)

festivale zatn konser için gdecen de serdar cok calıydı 8 inde ebru var onada gidecm

hoppaa Festival adamı oldum valla.. arkadaşlar ben ilkgün giderken çok tedirgindim dedim kesin olay olacak 4-5 tane kız arkadaşla gittim fakat inanırmısınız hiçbişey olmadı sadece bi elemanı biraz azarladım :D o kadar. bu serdarda oldu. sonra kutsiyle demete gittimki o çok daha güzeldi hep aile vardı çevremde bence gitmelisiniz. ebruyu kaçırmayın.

bu akşamda büyük olasılık orda olcam türüt geliyor bide zeynep başkan horon tepecez

yiiiiiiiiiiiiii hu :D hehehe

Geri