Ford'un hizaya gelişi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan memduhbey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sömürülüyoruz,her şekilde sömürülüyoruz.Benzin,yedek parça,kasko,sigorta,araç bakımından,gıda ürünleri,iletişim,harç,pul,uçup giden hayaller..maddi manevi olarak Türk halkı başkalarına çalışıyor,onların cebi doluyor...
kendin üretemezsen 55.000 liraya avrupadan %40 fazlaya ford kakalarlar.bizim fordlara verdiğimiz paraları avrupalı mercedes'e saab'a volvoya veriyor...

Sıfır araba benim için hayal :)

biz üretsek bile ucuza binemeyiz (bindirmezler)

Herkes yeni modeliyle daha premium olduk havasına girip fiyatları artırıyor ama adamlarda haklı alıcısı var rakip firma o fiyata satıyorsa bende satarım düşüncesi
Focus , astra , golf bu sınıf araçların dizellerine 55bin tl verip sonra dizel aldım ekonomi yapıyorum fikri hiç mantıklı gelmiyor bana , bu sınıf araçlar bu fiyatları haketmiyor .

herkese merhaba..öncelikle bu ülkede millet bu paraları nasıl böyle focus gibi araçlara 50 bin veriyo anlamıyorum..zaten firmaların nerdeyse hepsi havalanmış fiyatı çıkarıp duruyorlar..benim bildiğim bişey var..araba alacaksan dünyada 3 tane ülke var..
amerika-almanya-japonya..

segmentler arasında artık fiyat farkı artık eskisi kadar fazla değil ve böylelikle alt segmentteki araçlar üst segmentte yaklaştııı ve donanımsal olarakda aralarında fazla fark kalmadı

bu fiyatlandırma her markada aynıı artık segment küöültcezzz yapacak bişeyyyy yokkk fiyatlar uçtuuuu gidiyorrr

3 sene sonra 100.000tl altında sıfır araç bulamıycaz gibi :)

o paraya öküz alınır :D

araba yerine at felan mı alsak malum benzin de uçtu araba fiyatlarıda uçtu :)

Geri