fiyat nasıl

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gkhnysl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
pardon sizin aracınız 1.3 değilmiş kusura bakmayın ben dizel olarak düşündüm ve zincirli olduğu için çok erken olarak tepki verdim bu kayış işi şakaya gelmez bence değiştirin en azından kafanız rahatlamış olur işte forumdan bir arkadaşın başına gelenler

arkadaşım böle saçma sapan birşey olamaz.. eğer bildiğinizden tam emin değilseniz lütfen arkadaşları yanıltmayın... benim servis trigerimi değiştirmeyi unuttuğu için(km'si az diye kontrol etmemişler) araba 35bin kmde triger kopardı 6 veya 7 yaşındaydı araba... 2002-2003 arasında bir zamanda bana çıkan masraf 1500 lira civarıydı. eğer triger koparda subaplar eğilir pistonlarda zarar görürse çok ciddi masraf çıkar hiç riske atmaya ve yolda kalıp rezil olmaya gerek yok 4 yılı doldurduğunda değiştirmek en mantıklısı... aynı şekilde lastiğinde 4 yıldan sonra içindeik kauçuk oranından dolayı kimyası değişir ve sertleşir.. sertleşen lastiğin yere tutunması daha zorlaşır ve araba daha kolay kayar hale gelir... sizede en kısa zamanda trigerinizi değiştirmenizi öneririm. şimdiye kadar kopmaması kopma riskinin çok yüksek olmadığı anlamına gelmez... böle hayatı malzemelerin güvenlik kat sayısı çok yüksek olmasına rağmen 300 lira için 3bin liralık riske girmeye değmez...

İşte Triger kayışını ihmal ederseniz;

Pistonlarınızın :

pistons.jpg

Süpaplarınızın :

valves.jpg

ve dahi silindir kafasının ;

cylhead.jpg

Alacağı son şekil...

Triger kayışı kopartmış 8 silindirli bir motordan alınmıştır...
...

evet çok kötü sonuçlar çıkıyor ortaya zaman kaybetmeden değişmeli triger kayışını bilgileriniz için tşklr

Geri