fiyat nasıl

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gkhnysl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

gkhnysl

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar bugün 2006 model astra h eaystronik araçım için yetkili servisten triger değişimi fiyatı aldım 420 tl dediler aracımın km 59000 daha önce özel bir servisten 300 tl fiyat almıştım özel servise gitmeyi düşünüyorum fiyatlar nasıl sizce tşklr

gayet güzel 300 tl hesaplı sizin aracınızın triger seti 170 ama zannedersem devir daimde değişiyor ve işçilik 420 sıfr trigermi yoksa devir daimde varmı

devirdaim fiyatı yok sadece triger

devirdaimi de beraberinde degissen sonra ikinci masraf cikmasa???

trigeri değiştirirken onun ile birlikte devirdaim pompasınında değişmesi gerektiğini bilmiyordum başka değişmesi gereken birşey vamı acaba varsa yazın lütfen ustaya onuda değiştireyim yardımlarınız için tşklr

59.000 de triger zinciri mi değişirmişş biraz tuhafff

59.000 de triger zinciri mi değişirmişş biraz tuhafff
formda okuduğuma göre araç 60000 km veya 4 yıl geçmiş ise triger değişmeliymiş sizce değişmemelimi yani ben fazla anlamıyorum bu işlerden :) bu arada araç astra 2006 model easytronic

Son düzenleme:
Degistirsen iyi olur zamani gelmis..

Parcalari internetden (iyice arastirarak) kendin al, ozel Opel servisinde 30 TL iscilik ver hallet..

60.000 de değiştirin kayışı yoksa kendiliğinden koparsa çok masraf açar conta sübab segmanlar gider.ihmale gelmez

arkadaşlar trigeri değiştirirken başka hangi parçaları değiştirmem gerekli yardımcı olursanız sevinirim tşklr

Geri